FOTBAL  »  Superliga  »  BOLONI VREA SĂ SE ÎNTOARCĂ ÎN ROMÂNIA

Boloni vrea să antreneze în România: "Aştept momentul în care mă voi întoarce acasă"

boloni
boloni

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 octombrie 2010 00:00

Ladislau Boloni spune că îşi doreşte să revină să antreneze în campionatul intern şi aşteaptă o ofertă concretă.

 

"Este adevărat că dacă Franţa va juca în mod obişnuit, noi nu avem nici o şansă. Trebuie să facem totul pentru a îi împiedica să îşi facă jocul. Drumul pe care am pornit este unul bun, această naţională este mai curată decît altele. Noi trebuie să ne organizăm astfel încît să punem probleme Franţei.

Eu îmi doresc să antrenez în România şi sper că va veni şi acel moment. Au fost nişte solicitări, dar atunci am ales eu altceva. Sper să vină un moment cînd mă voi duce acasă", a spus Boloni la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
alexutzu83
alexutzu83  •  08 Octombrie 2010, 20:00

sa vina la Cluj. noi nu avem preconceptii . noi apreciem calitatea. ne-am intepat cu olteanul doar. dar Loti e binevenit.

robert39
robert39  •  08 Octombrie 2010, 19:07

ma prostii natiunii ce sinteti atunci cind a batut italia singur si multe alte echipe singur a fost "ungur sau roman"- "acasa sa-u la casa lui"????atunci l-ati pupat in dos si-n toate partile!!!cand a vrut sa faca "nationala" au fost "unii"care pierdeau comisioane si n-a fost"bun"acuma il "condamnati" halaln suporteri,fani,drogati,betivi si retardati mental ce sinteti.vai de mamele voastre v-a doreau "avortati".fraieri cu peda

kxd2000
kxd2000  •  08 Octombrie 2010, 19:07

Prost sa fie sa vina sa se ia in gura cu neciopliti ca voi. Boloni ar fi o mana cereasca in Liga 1. Este un profesionist desavarsit care stie sa faca un proiect pe termen lung si sa promoveze tineri. Este un mare antrenor oriunde o fi casa lui. Totusi,este nascut in Tarnaveni si are 108 selectii pt. nationala ROMANIEI. Menu draga, tu esti cel care e varza. Boloni este singurul care a fost in stare sa castige titluri in vest (Belgia si Portugalia) de la Covaci incoace asa ca ciocul mic

Vezi toate comentariile (8)
Comentează