FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Bombă: Dănciulescu, la un pas de FCM Tg. Mureş!

Ionel Danciulescu
Ionel Danciulescu

Articol de - Publicat vineri, 23 iulie 2010 00:00

Mutarea verii ar putea fi realizată de nou-promovata FCM Tg. Mureş, care e la un pas de a-l transfera pe Ionel Dănciulescu,. Informaţia aflată de gsp a fost confirmată, în urmă cu cîteva momente şi de fotbalist.

"Mîine voi decide unde voi juca. Cei de la Tîrgu Mureş mi-au făcut cea mai bună ofertă din România", a spus Danciu pentru gsp.ro.

În sezonul trecut, Danciu a marcat un gol  (într-un meci de Cupă) chiar împotriva echipei la care ar putea ajunge. Boştină a executat un corner pe colţul scurt, Diakite a prelungit cu capul pe spate, iar Dănciulescu a marcat, printr-o foarfecă de excepţie, la numai cîteva minute după ce intrase pe teren.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
adrian_ilie_94
adrian_ilie_94  •  23 Iulie 2010, 20:38

eu cred ca ar fi interesant sa mearga danciu-gol la tg mures, cred ca poate sa puna umarul la o evolutie care sa le permita sa evite retrogradarea (nu stiu de ce majoritatea crede ca nou promovatele vor pica imediat in div. a II a)... @lion21 nu ar fi minunat sa ia tg mures niste puncte de la craiova...apoi sa te tii :P si in plus sa nu uitam ca u craiova a evitat retrogradarea cam in extremis sezonul trecut... nu?

raduvernescu
raduvernescu  •  23 Iulie 2010, 19:58

bai ai inebunit? normal ca te faci remarcat la o echipa mica si ai batraneti linistite de erou. dar e ultima sansa sa ti urmezi inima! fii atent !

idutzu
idutzu  •  23 Iulie 2010, 19:57

ca si idee nu va ajunge la tg-mures niciodata (sa joace fotbal ,bineinteles) iar pentru cei care nu stiu ce caut eu aici sa va explic,cei din primarie si consiliul local stiu mai bine care este diferenta dintre echipa de fotbal si ansamblul muresul,filarmonica din tg-mures!!! pt.suporterul.ro -esti cam portocaliu nu visiniu. sa-ti fie rusine!!!! cei ca tine strica ideea de sport si cultura din romania!!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează