FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu agaţă ghetele în cui » De la 1 ianuarie va fi noul team manager al lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 noiembrie 2013 17:26

Atacantul Ionel Dănciulescu nu a mai prins echipa la Dinamo în ultimele patru etape, iar acum s-a hotărît să se retragă la sfîrşitul primei părţi a campionatului.

Astfel, surse din cadrul clubului au confirmat pentru GSP.RO că marele jucător dinamovist, în vîrstă de 36 de ani, va fi noul team manager al "cîinilor" începînd cu 1 ianuarie 2014. Danciugol va fi cel care face şi legătura între suporteri şi echipă, între conducere şi echipă şi între media şi echipă.

214 goluri a marcat Dănciulescu în Liga 1 în 515 meciuri, fiind jucătorul cu cele mai multe prezenţe în meciurile din Liga 1. În ciuda acestui lucru, cariera "Corbului" a intrat în impas în acest sezon, atacantul fiind folosit în mandatul lui Gigi Mulţescu în doar 5 meciuri, nemarcînd nici un gol.

I se retrage numărul
Ajuns în 2002 în Ştefan cel Mare, de la rivala Steaua Bucureşti, Ionel Dănciulescu a evoluat în 355 de partide pentru Dinamo, marcînd 152 de goluri. Şefii lui Dinamo au anunţat în urmă cu cîteva luni că vor să retragă numărul 25, cel purtat de Danciu-gol, ca un semn de respect pentru un fotbalist de legendă al României.

Dănciulescu a debutat în Liga 1 în 1993 în tricoul celor de la Electroputere într-un meci disputat împotriva Universităţii Craiova. A evoluat în 31 de meciuri pentru olteni şi în 129 de meciuri pentru Steaua.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
ziko88
ziko88  •  07 Noiembrie 2013, 08:02

DANCIULESCU ! Un idol forever !!!

bigiu
bigiu  •  06 Noiembrie 2013, 21:44

ore ce asteptari sa ai de la niste fani stelisti ? forza danciugol

valserrano
valserrano  •  06 Noiembrie 2013, 21:13
Postat de gerulathor pe 06 Noiembrie 2013, 20:03

355 de partide pentru Dinamo, si 129 pentru Steaua perioada in care a marcat pe banda rulanta goluri impotriva cainilor...bun asa, idoul vostru, ex-jucatorul nostru :D

taranule.....care esti un prost naturalizat la stana din GHEN(ce)A!!!!!! daca ar fi dupa tine......cel mai frumos cadou al steOAIEI......ar fi sa se puna mereu in genunchi in fatza voastra.......in frunte cu distinsa MITZA OVINISTA!!! ESTI O MIZERIE ALTERATA......CARE NOAPTEA STA PÈ NET......SE UITA LA FILME PORNO......TERMINA MANUAL...IN STILUL TAU CARACTERISTIC.......TE STERGI CU PROSOPUL PARINTILOR DE FATZA....IAR A DOUA ZI....POSTEZI COMENTARII......DREPT BAIAT.....MANDRU DE MUNCA DEPUSA CU O SEARA INAINTE........DAR CU ACEEASI FATZA DE FATARAU NASCUT LA 5 LUNI.......SI DEZVOLTAT CU TUICA DIN SOSETE DE LANA NESPALATE SI URDA DE LA GURA BETIVILOR CAZUTI PE MALUL SANTULUI:!!!!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează