FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-0

Bomba Materazzi! Tatăl fundaşului de la Inter este dorit la Steaua!

Articol de , - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Steaua vrea să-i propună antrenorului italian, tatăl fundaşului lui Inter Milano, să fie directorul Centrului de copii şi juniori, dar şi al departamentului de scouting din Ghencea.

Roş-albaştrii au gînduri mari pentru sezonul viitor nu numai în privinţa antrenorului primei echipe. Steaua vrea să se reorganizeze şi să ridice nivelul şi la două departamente considerate extrem de importante la orice mare echipă din Europa: centrul de copii şi juniori şi cel de scouting. Steaua încearcă să dea o mare lovitură şi să-l convingă pe Giuseppe Materazzi, nimeni altul decît tatăl fundaşului lui Inter, Marco, să preia conducerea centrului de copii, dar şi pe cea a departamentului de scouting.

Materazzi senior (64 de ani) a fost prezent duminică seara la meciul cu Craiova, iar alături de şefii Stelei a vizitat întreg complexul din Ghencea. I se va solicita să spună ce buget i-ar fi necesar atît pentru salariul său, cît şi pentru centrul de copii şi pentru scouting, iar în funcţie de cerinţele lui, Steaua va semna cu el un contract.

Materazzi a antrenat peste 10 formaţii în cariera lui, printre care Lazio, Bari, Padova, Brescia sau Sporting Lisabona, iar în acest moment are o reţea de scouting extrem de bine pusă la punct în întreaga Italie. În 2010, Materazzi a fost solicitat să devină antrenor principal la două echipe din Liga I, Ceahlăul şi Unirea Alba Iulia, însă a refuzat.

"Nu se poate ca un club atît de mare cum e Steaua să nu aibă o reţea de scouteri peste tot în Europa"
Giuseppe Materazzi către şefii Stelei

"Un club mare are un centru de juniori la fel de mare. Uitaţi-vă la Barcelona, care are acum în primul 11 nu mai puţin de 7 jucători promovaţi de la juniorii lor"
Giuseppe Materazzi către şefii Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  18 Mai 2010, 11:31
Postat de pe 18 Mai 2010, 07:49

Majearu moare de foame si ciobanul aduce macaronari, sa-i umple de bani. Afara din ghencea! VPM!

Tot respectul pentru Majearu dar nu cred ca ar fi o solutie viabila... Italianul are o retea bine pusa la punct nu doar in italia ci in europa... la ei scoutingul nu e de doi lei ca la noi ! Asa ca daca m+ai pune sa aleg intre o fosta glorie stelista si un profesionist la capitolul asta as alege profesionalismul !

 •  18 Mai 2010, 10:32

=)))))))))))))))))))))))))))))))) Asta e cea mai tare gluma din ultimii 20 de ani. Din partea GSP...

 •  18 Mai 2010, 09:22

N-ATI AUZIT INCA BOMBA CEA MARE??? BECALI IL IA PE BUNICUL MEU ATACANT..NU E VRAJEALA, CAND A MINTIT BECALI VREODATA?? MI-E GREATZA DE CIOBANUL ASTA SLINOS...PLEACA DIN GHENCEA JEGOSULE

Vezi toate comentariile (13)
Comentează