FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitura momentului la Dinamo! Adio, stadion?! Dezvăluiri-șoc: „Vrei să-ți spun direct? Nu se face nimic acolo”

Visul unui nou stadion rămâne o himeră pentru fanii lui Dinamo / foto: Arhivă +18   FOTO
Visul unui nou stadion rămâne o himeră pentru fanii lui Dinamo / foto: Arhivă

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 07:01 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 10:55

Actorul Răzvan Oprea, întemeietorul primei mișcări socios dinamoviste - Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, defunctă între timp - a lansat o ipoteză care-i pune serios pe gânduri pe fanii „câinilor”. Invitat la GSP Live, Oprea a susținut că, potrivit unor informații la care a avut acces recent, stadionul din Ștefan cel Mare nu va fi modernizat prea curând!

Sunt ani buni de când suporterii lui Dinamo tot trag nădejde că vor beneficia de un stadion ultramodern, la cele mai noi standarde, așa cum se întâmplă în cazul rivalelor Steaua sau Rapid. Al doilea cel mai titrat club al României a rămas mult în urmă la capitolul infrastructură, iar bătrâna arenă din centrul Capitalei e doar o ruină astăzi, în ciuda promisiunilor repetate pe care suflarea dinamovistă le-a primit în ultimele două decenii. 

Un termen clar privind startul lucrărilor nu există nici în acest moment, aspect care a alimentat diverse zvonuri pesimiste în rândul fanilor dinamoviști. Mereu la curent cu jocurile de putere din cadrul clubului, actorul Răzvan Oprea a dezvăluit zilele trecute, în cadrul matinalului GSP Live, că la urechile sale ar fi ajuns o informație deloc îmbucurătoare pentru Dinamo, conform căreia roș-albii nu vor beneficia nici în viitorul apropiat de un stadion modern.

Fotbalistul testat toată vara de Dinamo semnează cu alt club din Superligă! Motivul pentru care oficialii „câinilor” au făcut un pas în spate
DINAMO
Fotbalistul testat toată vara de Dinamo semnează cu alt club din Superligă! Motivul pentru care oficialii „câinilor” au făcut un pas în spate

Răzvan Oprea: „Vrăjeală de tip electoral! Nu cumva există un dosar care nu e închis?”

Actorul a abordat pe larg discuțiile născute în jurul stadionului, explicând de ce e sceptic că în șoseaua Ștefan cel Mare va „răsări“ în cele din urmă  o noua arenă. Unele dintre acuzațiile plecate dinspre Răzvan Oprea sunt extrem de serioase:

„Vrei să-ți spun direct? N-am dovezi, dar eu cred că, la un moment dat, acolo s-au făcut niște lucrări care n-au fost niciodată recepționate și există un dosar care nu e închis. Pam-pam! Ar trebui să mergeți și să întrebați pe la DNA de ce nu s-au recepționat niște lucrări.

Stadion nou? A fost doar vrăjeală de tip electoral. Și nu poate decide nimeni (n.r. - să dea startul lucrărilor) dintre cei care sunt pe acolo în funcții vremelnice, pentru că Ministerul Justiției și aparatele lui sunt primele care trebuie să dea avizul unor astfel de lucrări”, a dezvăluit Răzvan Oprea, la GSP Live. 

„Concret, se mai face stadion vreodată?”, a fost întrebarea directă primită de Răzvan Oprea din partea moderatorului. 

Nu, nu cred! Până nu se închide acel dosar sau până nu se prescrie, nu se face nimic acolo! Trebuie ca cineva să recepționeze. Să zică: «Gata, am recepționat eu». Dar ce a recepționat? Unde sunt lucrările? Că banii s-au dat! 

Așa am auzit eu. Mi-a spus mie cineva, odată, pe stradă (n.r. ironic). Nu știu cine era, dar mi-a spus mie zvonul ăsta, iar eu l-am spus acum. Nu am nicio dovadă, nu știu, nu cunosc, e un zvon. Și eu îmi doresc stadion, toți vor! Și ăia care sunt în funcții își doresc să se termine, dar nu se știe de ce nu se termină.

Poate e ce ți-am zis că am auzit eu la un colț de  stradă. Am văzut atâtea tergiversări și tind să cred că o avea dreptate omul ăla care mi-a spus chestia asta. Pare că e un zvon care ar putea fi susținut de ce se întâmplă”.

Lovitura momentului la Dinamo! Adio, stadion?! Dezvăluiri-șoc: „Vrei să-ți spun direct? Nu se face nimic acolo”
Răzvan Oprea / Captură GSP Live

Răzvan Oprea: „Dinamo ar atrage investitori dacă ar avea un stadion nou”

Răzvan Oprea și-a continuat discursul: 

„Sunt șanse mult mai mari ca Dinamo să atragă un investitor dacă ar avea un stadion nou. Un stadion nou e un cuib care produce bani. Dar, pe de altă parte, până când aceste zvonuri nu vor fi infirmate de acțiuni concrete și nu se vor îndeplini condițiile... Crezi că investitorul ăla riscă, crezi că nu știe că sunt găuri uriașe?”. Vezi AICI emisiunea integrală cu Răzvan Oprea!

FOTO. Cum ar trebui să arate noul stadion al lui Dinamo: ultima machetă înaintată fanilor

+14 FOTO

Altă amânare?! Ce se întâmplă cu noul stadion Dinamo

Startul demolării stadionului Dinamo, preconizat pentru luna septembrie, ar putea să mai sufere o amânare. Din informațiile GSP, Compania Naţională de Investiţii (CNI) mai are nevoie de două avize pentru a finaliza studiul de fezabilitate, după care trebuie să se aprobe indicatorii tehnico-economici, apoi să se facă procedurile pentru demolare și, ulterior, să înceapă demolarea istoricei arene din Ștefan cel Mare.

VIDEO Matchday Experience pe Stadionul Dinamo » Ruina din centrul orașului: locație de top, igienă la limită

Vezi și alte momente din intervenția lui Răzvan Oprea la GSP Live:

„Desființează” din temelii proiectul lui Nicolescu și Voicu: „Cum să-ți dau bani ca să faci tu business cu ei? Vor să ia speranțele oamenilor”
DINAMO
„Desființează” din temelii proiectul lui Nicolescu și Voicu: „Cum să-ți dau bani ca să faci tu business cu ei? Vor să ia speranțele oamenilor”
A intrat în direct și i-a făcut PRAF pe salvatorii lui Dinamo: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns unde am ajuns! O struțocămilă, prostii de doi lei!”
DINAMO
A intrat în direct și i-a făcut PRAF pe salvatorii lui Dinamo: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns unde am ajuns! O struțocămilă, prostii de doi lei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
vraca56
vraca56  •  01 August 2023, 08:45

se dourest a se distruge totul. securile se bat între ele pentru ca sunt multe servicii paralele care mai de care mai bandita. datorii imense ale Tarii pe cind nu s-a făcut nimic. sa mai amintesc de gh ursu și călăii care sunt liberi și cu pensii speciale? Dumnezeu isi va întoarce fata de la România care i-a fost data cu suflet și apărată de eroi ce zac prin cimitire uitate și morminte cenzurate. un popor care nu știe ce înseamnă valoarea umană. nu-și cunoaște istoria . pai cind Cornel Dinu iti vorbește la superlativ de foștii securiști ca Dincă Teleagă ale cărui face au fost șotiile lui badea și popovicioiu ce sa mai spun? era omul în extaz aprind-o pe Nina Iliescu. Pentru ca Ceaușescu era cu armata nu cu Secu. Au trădat în 89 și trădează și acum. NU au nicio empatie pentru țară pentru simbolurile ei. Dar va veni prăpădul și peste ei și vor urla ca din gaura de șarpe. veți vedea. pardon dacă nu vor fugi din țară . ei vor fi primii

vraca56
vraca56  •  01 August 2023, 08:40

cind tiriac acest titi Ionescu al Securității făcea scandal pentru fiul lui care era în dosarul cocaina s-a putut sa dispară acte care îl incriminau. cind dorea omul sa ii cada cineva la așternut, și nu mai dau nume, i se făcea cadou orice mașină din "tribul" de mașini ținute la rece fără niciun rost. și mă refer la faptul ca acest individ nu a băgat un cent. el spunea ca nu se pricepe la fotbal . dar la ce s-ar pricepe fără banI? la nimic. Sincer nici nu cred ca are atitia bani de cum se vorbește. Știu doar ca el și Nastase părăseau țară pe 21 dec 89 cu legatia franceza la sfatul lui Cornel DInu. Da se întîmplă ceva pe 22 și trebuiau salvate valorile lui peste pe cind tinerii mureau cu zile. Asta este țară nu va mai mirați. Azie de groaza alții miliardari , mizerie , intelectuali falși și conducere ashishderea. Cine sa mai aibă timp pentru Dinamo? Acolo s-a taragant totul cu acest stadion pentru ca s-a dorit sa se construiască vile... Țiriac a mai distrus și fabrica tractorul barșov pentru a se face loc vilelor de lux. Dumnezeu a dat dar sa vedeți cind se va lua ... nu vor scapă nici în gaura de șarpe.

hugegrant
hugegrant  •  30 Iulie 2023, 15:30
Postat de boierasul pe 29 Iulie 2023, 22:44

În 2 ani avem șanse la titlu și tu visezi la desființare??)))))

deci ai tu 4 milioane de euro pana in noiembrie 2023 pentru a scapa de faliment? ha ha ha.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează