FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Bombardament » CFR-Steaua se joacă cu cei mai tari atacanți în teren

Bud e principalul
Bud e principalul "tunar" al ardelenilor

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2017 00:00

CFR-Steaua îi va avea pe teren pe cei mai tari atacanți din România: Gnohere, Alibec și Bud au marcat 44 de goluri în 2016.

Ar trebui să se marcheze mâine la Cluj. Afișul îi încurajează pe spectatori, fiindcă îi conține pe cei mai buni trei marcatori din România: Gnohere, Alibec și Bud. Ultimii doi vor fi sigur titulari, francezul are și el șanse mari să evolueze din start în Gruia.

Ei trei au fost atacanții-spectacol ai anului 2016, cu 44 de goluri marcate împreună! Gnohere a punctat de 10 ori pentru Dinamo, Alibec a înscris 15 goluri pentru Astra, iar Bud a fost revelația Clujului, cu 19 reușite pentru vișinii.

Cristi e reinventat la 31 de ani. Dat afară de Milsami Orhei, s-a întors la CFR și parcurge cea mai bună formă din carieră. E de așteptat ca el să-și păstreze randamentul, pentru că și-a păstrat aceiași coechipieri de anul trecut.

"Taie pepenii"

Gnohere și Alibec sunt noi la Steaua și e interesant cum se vor adapta și dacă pot funcționa împreună. La mijlocul săptămânii, Guardiola a descris cât de imprevizibilă e adaptarea unui fotbalist achiziționat: "Un nou-venit e ca un pepene, nu știi de ce vei avea parte până nu-l deschizi să vezi ce e înăuntru".

Pep s-a referit la situația internaționalului brazilian Gabriel Jesus, care a debutat ca titular la Manchester City. Reghecampf va fi duminică în situația de a-și deschide pepenii, la primul meci oficial al atacanților pentru care Becali a plătit mai mult de două milioane de euro.

Randamentul din 2016 al atacanților din CFR-Steaua

Nume Goluri
Bud 19
Alibec 15
Gnohere 10

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Februarie 2017, 12:02
Postat de stelbz pe 04 Februarie 2017, 09:13

......"situația de a-și deschide pepenii"..... :) Partida CFR –FCSteaua se va decide de felul in care „cei mai tari atacanti din teren”(!) vor primi mingi utile in fata portii. Dar, care sunt fotbalistii buni pasatori din cele doua echipe ??? Nu-i prea vad. La FCSteaua mai erau necesari un fundas central veritabil si un mijlocas de creatie, fara de care Alibec si Harlem se cam zbat degeaba. Iar in partidele de pregatire am vazut ca in aparare erorile persista ca si in toamna(parca chiar mai rau)...Totusi, sper ca FC Steaua sa plece de la Cluj cu cele 3 puncte pierdute in tur....

Speranta moare ultima....

cj1960i
cj1960i  •  04 Februarie 2017, 11:31

vai de presa noastra ! pe aia doi ( asa cum unul dintre ei joaca "acolo" nu la cluj) de la steaua ii pune in evidenta , desi daca te uiti pe clasament Bud e peste ei, e totul clar bre craitoiule!

satyricon
satyricon  •  04 Februarie 2017, 11:06
Postat de bombon pe 04 Februarie 2017, 09:35

Ati uitat de Omrani, care va marca pentru 3-0 si va inchide tabela, pe final de meci.

:))))))))))))) vise umede! Auzi, dar jucatorii CeFuRa au contracte valabile sau joaca pe blat?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează