FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bombardierul Stelei adoră să înscrie pentru naţională şi împotriva lui Dinamo » De ce nu vrea numărul 9

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 22:08

Golgheterul Ligii 1, Claudiu Keşeru, a povestit de ce a ales să joace cu numărul 13 la echipa naţională şi cît de mult înseamnă pentru el golurile în tricoul României, dar şi cele împotriva lui Dinamo. 

„Nu sînt deloc o persoană superstiţioasă. Referitor la numărul de la echipa naţională, am fost întrebat dacă mă deranjează să joc cu 13.

Am zis că nu, dacă nu-l vrea nimeni, îl iau eu. Recunosc că numărul 9 nu mă caracterizează. La Steaua, la fel, cînd am venit era liber numărul 28.

Am jucat o singură dată cu 9, mai mult pentru a-i face pe plac managerului de la Angers, care spunea că 9 e potrivit pentru mine. Şi după aceea l-am schimbat.

Indiferent ce importanţă ar avea golurile în echipamentul Stelei, cele cu naţionala reprezintă altceva.

Nu că sînt mai importante, dar reprezintă altceva. Recunosc că cele cu Dinamo au o savoare particulară, deoarece întotdeauna am jucat cu stadioane pline, există coregrafii excepţionale, suporterii sînt montaţi 150%, cum sîntem şi noi în teren”, a spus Keşeru la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
madskills
madskills  •  17 Decembrie 2014, 08:56
Postat de tbbone pe 17 Decembrie 2014, 07:38

danke Keseru, sper sa cadem si in cupa ligii cu dinam9 si sa ii bombardezi inca odata hahahahhahahahah si in retur sa le dam macar o manita, ca Astra le-a dat 6, ce, noi suntem mai prosti? hahahahahhaah dinam9 e carpa campionatului pana si Viitorul ii bate tur retur =))

wow, bravo ba, hai sa radem de astia si de sutiatia lor. Cele mai "smechere" derby-uri, astea sunt. Cu un adversar aflat in criza. E ca si cand te lauzi ca-l bati acum pe Muhammad Ali, care e in scaunul cu rotile, aproape paralizat. Tu probabil esti prea mic sa fi asistat la derby-urile de pe vremuri, cand erau jucatori numai unul si unul. Si nu ma refer neaparat la cele de dinainte de revolutie. Meciurile cu Dinamo erau singurele care contau cand inseamnau si ei cat de cat ceva, nu cand sunt falimentari si joaca cu toate rebuturile. Dar de, unii nici acum n-au inteles ce e aia rivalitate. Nici de la Dinamo, nici de la Steaua. "Suporteri calculatoristi", ce sa le ceri

tbbone
tbbone  •  17 Decembrie 2014, 07:38

danke Keseru, sper sa cadem si in cupa ligii cu dinam9 si sa ii bombardezi inca odata hahahahhahahahah si in retur sa le dam macar o manita, ca Astra le-a dat 6, ce, noi suntem mai prosti? hahahahahhaah dinam9 e carpa campionatului pana si Viitorul ii bate tur retur =))

foxy
foxy  •  17 Decembrie 2014, 00:00
Postat de tiberiu33 pe 16 Decembrie 2014, 22:17

Bombardierul cu 6 goluri intr-un blat ...este un taran in gazda ..daca era bun ramanea in franta in liga a '' 2-a '' .... s-a vazut cat de bun este in danemarca ( cand sarea ca o maimuta pe teren in min 92 ) si cu dinamo kiev ...

Du-te vere cu blatul la cofeterie!Acolo, cu Pandurii, a fost`pricepere lu` cel mai tare din oras`,care a jucat pana la 4-0 cu un fundas de div C...unul de pe la Valcea ,de care am si sacapat!Unu Parvulescu,parca...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează