FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 0-3

Bookmakerii au tremurat » Casele de pariuri şi-au trimis reprezentanţi la meciul Viitorul - Steaua 0-3

Cei 3 trimişi ai caselor de pariuri au stat permanent logaţi pe laptop, dar şi la telefoanele mobile
Cei 3 trimişi ai caselor de pariuri au stat permanent logaţi pe laptop, dar şi la telefoanele mobile

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 11:05

Trei case de pariuri online şi-au trimis reprezentanţii la meciul Stelei cu Viitorul pentru a preveni un eventual dezastru financiar.

Toate zvonurile apărute înaintea meciului de luni, dar şi declaraţiile finanţatorului lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, au făcut ca bookmakerii să considere partida de la Chiajna, dintre Viitorul şi Steaua, 0-3, ca una cu risc maxim pentru ei.

Deşi campioana evolua împotriva unei formaţii aflate la retrogradare, cota celor de la Viitorul a scăzut în două zile de la 5.25 la 3.75, lucru ce arată ca s-a pariat masiv pe victoria gazdelor!

Pentru a fi siguri că nu e nimic necurat la acest meci, la partidă au asistat şi trei trimişi ai unor case de pariuri care au avut în oferta live întîlnirea dintre Viitorul şi Steaua.

Ei şi-au luat această măsură de precauţie pentru ca, în cazul în care ar fi realizat că ceva nu e în ordine, să poată închide meciul pentru pariorii din mediul online.

Oficialii clubului patronat de Gheorghe Hagi au confirmat prezenţa acestora la meci, dar susţin că tot ce au făcut cei trei a fost să susţină cotele live în timp real.

1.60 a fost cota iniţială pentru o victorie a Stelei în meciul cu Viitorul. Aceasta a crescut la 1.85 la ora de start a meciului, după ce s-a pariat mult pe succesul gazdelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
marianteus
marianteus  •  23 Aprilie 2014, 21:20

Nesimtitul ala de Neacoitza spune de blatul de anul trecut dintre viitorul si steaua, dar uita dobitocul ca si dynamo a "patit-o" la fel ca steaua sezonul trecut, si tot cu viitorul, dar atunci se pare ca a fost pe bune, asta era si este valoarea lui dynamo. Asta seamana din ce in ce mai mult cu Voma, care facea scandal ca nu a reusit Chiajna sa incurce steaua, dar uita ca astra nu a reusit sa ia decat 1 punct stelei, dar e usor sa ceri de la altii sa reuseasca ce tu nu ai putut, nu-I asa dlor Voma sau Neghinta? Ce penibili sunteti , ca de altfel tot fenomenul fotbalistic de pe la noi (inclusiv autorii astia de articole de 2 lei, nesemnate, care se dau jurnalisti).

utaaradan
utaaradan  •  23 Aprilie 2014, 11:51
Postat de roadster1988 pe 23 Aprilie 2014, 10:52

si presa de sport a avut o influenta asupra corectitudii desfasurarii jocului prin faptul ca a semnalat tendinta blatuirii meciului de catre stella.pacat numai ca acest lucru vine prea tarziu iar campionatul este compromis prin "castigarea' lui de catre formatia mafiota.Trebuia pusa presiune din timp si asupra arbitrilor care prin prestatiile lor caraghioase,cu iz penal au determinat aceasta situatie penibila.

presa de sport are rolul doar de a masca meciurile trucate, si a minti cititorul. anul trecut ziaristii lu' peste scriau ca meciul a fost corect, acum inintea meciului se intrebau daca miorita mai face,, cadouri ''! daca meciul se stia dinainte ca va fi ,,corect'', ce cautau reprezentantii caselor de pariuri la meci ? la celelalte meciuri din campionat si etapa, au fost prezenti ? la meciurile vaslui-viitorul si steoaia-vaslui, au fost prezenti ?

valah7mai1986
valah7mai1986  •  23 Aprilie 2014, 11:51
Postat de mana_neagra pe 23 Aprilie 2014, 11:48

Numai un cretin bolnav de scenarita sau unul care nu are treaba cu fenomenul numit fotbal ar fi putut crede ca se va mai intampla aceiasi poveste ca anul trecut. De fapt, parerea mea este ca conducerea unui anumit club din Capitala, obisnuita cu practicile diversioniste si de agitatie, a vrut sa indrepte toate privirile catre alt meci decat la cel propriu. Unchiu' stie de ce...

Presa sa ne prezinte date exacte despre cursurile in tehnicile de diversiune&manipulare si practici tortionare securiste absolvite in URSS de tovarasul general comunist Anghelache. Blatul a fost intre ofiterii de securitate Vama Niculae Anghelache la Astra Rusinea Romaniei1948.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close