FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea a pierdut la referendum :) » Fanii lui Dinamo cred că le va fi mai bine fără el. Tu ce zici?

Articol de - Publicat luni, 23 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 iulie 2012 02:02

Acţionarul face conferinţă de adio azi după-amiază, dar rămîne preşedinte executiv pînă în octombrie, apoi va avea o funcţie onorifică. 65% dintre fanii dinamovişti consideră într-un sondaj pe GSP.ro că va fi mai bine fără el


După 17 ani la Dinamo, azi, la ora 17:00, Cristi Borcea, născut pe 17 ianuarie 1970, îşi va anunţa despărţirea de acţionariatul "cîinilor". Suporterii roş-albilor scriu de zor pe site-urile de specialitate că se bucură de plecarea omului de afaceri din conducerea clubului, iar într-un sondaj pe www.GSP.ro, 65 la sută din peste 6.600 de microbişti au răspuns cu "Da" la întrebarea "Este bine că Borcea se retrage din acţionariatul lui Dinamo?".

Gazeta de duminică a dezvăluit două dintre motivele despărţirii. Faptul că Borcea a simţit că nu mai deţine controlul la club, şi-a pierdut puterea în favoarea lui Nicolae Badea şi a lui Dragoş Săvulescu, iar el e adeptul principiului "ori numărul 1, ori deloc". Apoi, soţia sa, Alina, i-a cerut să se dedice familiei, ei şi fiului lor, George Alexandru, născut luna trecută. Oficial, pînă în octombrie, mai exact, cînd îi expiră mandatul, Borcea rămîne preşedinte executiv, apoi va păstra o funcţie onorifică.


12 trofee a cîştigat Borcea la Dinamo, în perioada 1995-2012: 4 campionate, 6 Cupe şi două Supercupe

"E o mare pierdere, era un om care cunoştea foarte bine fenomenul, un manager foarte bun. Dinamo s-a confundat cu Borcea în ultimii 15 ani. Problema operaţiei pe cord l-a făcut să se retragă, a suferit foarte mult şi după trimiterea sa în instanţă. Lehamitea i-a pus capac"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
biid
biid  •  24 Iulie 2012, 18:38

Adevarul este ca a lucrat mai mult cu sufletul si mai putin cu mintea.Trebuia sa considere investitia la Dinamo, ca o afacere nu ca un hobi.Aici cred eu ca a gresit. PREA MULT SUFLET.

diss
diss  •  24 Iulie 2012, 10:39

Eu zic ca plecarea lui Cristi Borcea este o pierdere pentru Dinamo,dar actionarii care au ramas cunosc cel mai bine situatia.E foarte usor sa comentezi din afara mai ales ca nu costa nimic!

biancorossi
biancorossi  •  24 Iulie 2012, 02:40
Postat de xzx pe 23 Iulie 2012, 11:14

daca este dinamovist convins cum afirma,sa mai faca un bine echipei si sa-l care cu el in Miami pe caricatura de PULHAC.

complet de acord...)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează