FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea a răbufnit aseară, în direct la GSP TV: "Declar oficial război Stelei!"

Wesley a refuzat oferta Stelei, care-i propunea o primă de instalare de 300.000 de euro, plus un salariul lunar de 10.000 euro
Wesley a refuzat oferta Stelei, care-i propunea o primă de instalare de 300.000 de euro, plus un salariul lunar de 10.000 euro

Articol de - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 21:19

Preşedintele executiv dinamovist spune că se întoarce de urgenţă în ţară pentru a-i da o lovitură lui Gigi Becali: "Începem negocierile cu Vasluiul, îl aducem pe Wesley la Dinamo!"

- Domnule Borcea, sînteţi supărat pe Gigi Becali că vi l-a suflat pe Pîrvulescu?
- Fanii lui Dinamo au fost cei care l-au dorit pe Paul Pîrvulescu pentru că de doi ani zice că e «cîine» de mic, pupă tricoul, se pozează în alb şi roşu, aşa că am decis să facem o ofertă. Am oferit chiar 600.000 de euro Mediaşului, sumă peste valoarea jucătorului. Dacă eram în ţară, nu-l pierdeam pe Pîrvulescu! Am fost mai în umbră în ultimii trei ani de zile, dar nu mai pot sta să mă uit. Ies de la hibernare! Cînd m-am ocupat eu, Dinamo a fost echipa deceniului: am luat zece trofee, am cumpărat toată Craiova, am luat simbolurile Rapidului, pe Bratu şi pe Lobonţ.

- Cine s-a ocupat de transferuri acum?
- I-am spus lui Dragoş Săvulescu să se ocupe şi să le prelungească acordurile lui Djakaridja Kone şi lui Liviu Ganea. Păi, dacă nu poţi face asta, cum apari toată ziua la televizor?! Eu, Cristi Borcea, nu am pierdut niciodată un jucător, ba am luat toată crema: Tamaş, Torje, Mutu, tot, tot am adus! Să apară Dragoş cu poza făcută cu Kone şi cu Ganea cînd semnează noul contract şi apoi să iasă la televizor! Ciocu' mai mic, să muncim, să rezolvăm! Săvulescu a vrut să-l dea afară pe Dănciulescu de la Dinamo şi acum spune: «Vai, cît de bun e Danciu!».

- Ce se va întîmpla cu jucătorii aflaţi la final de contract?
- Dacă nu eram eu, Marius Niculae nu mai era acum la club. Vin eu să le prelungesc eu contractele lui Niculae, Cătălin Munteanu, Dănciulescu, Kone şi Ganea. Terminăm pe 6 dacă nu gestionăm bine situaţia, sîntem Dinamo şi nu ne calcă nimeni în picioare. Gata, am ieşit de la hibernare, mă întorc să luăm campionatul! Trebuie să facem transferuri adevărate, i-am rezolvat deja pe Curtean şi Strătilă.

- Sînteţi supărat pe Gigi Becali?
- În primul rînd, acel cont de facebook unde s-au scris injurii la adresa Stelei nu este al meu. Am vorbit şi cu Gigi şi i-am spus că ne-am dezbrăcat din toate punctele de vedere de grade de rudenie în ceea ce priveşte fotbalul, nu va mai exista fair-play, ci război total! Ne mobilizăm toţi, începem războiul cu Steaua. Gata, am vorbit cu Porumboiu să-l iau pe Wesley, discut şi cu impresarul băiatului şi fac tot ce e omeneşte posibil să-l aduc în Ştefan cel Mare.

"Aşa e şi normal, ce e aia prietenie?! Dinamo şi Steaua trebuie să fie în război, că aşa e frumos. Dacă poţi să-l iei pe Wesley, ia-l, dar nu i-l dă Porumboiu, care mi-a zis că are cuvînt faţă de mine" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Da, i-am promis lui Gigi că Wesley fie va ajunge la Steaua, fie va rămîne la noi! Nu se pune problema să-l dau la Dinamo!" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

"Curtean şi Strătilă sînt mai buni decît Chipciu şi Pîrvulescu! Alexe, de exemplu, nu se poate compara cu Pîrvulescu, e peste el clar!" (Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo)

"Dacă Marica devine liber şi se întoarce în ţară nu va ajunge niciodată la Steaua, voi plusa să-l aduc la Dinamo. Ciprian e dinamovist adevărat şi nu va accepta el să joace acolo" (Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (57)
hofer
hofer  •  07 Ianuarie 2012, 00:00

Borcea alt papagal! Boooooooooah ey.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Ianuarie 2012, 22:46

*Daca eram eu in tara *..cata vreme eram in tara * cine te tine departe de afacere ? Nu esti se ocupa altii, accepta.Asa ar face un om cu caracter.Eu tot nu inteleg cum poate trai unul afara din tara si sa-i mearga afacerile.Cum poti sa stai cu burta la soare la Maiami si altii sa te tina inin spate ? Si mai vii si cu pretentii ! Astia Becali ,Borcea et.co din ce traiesc ? Asta Paskany mai se ocupa mai perge la Polus ,la Ecomax ( Opel ) mai invarte ,mai drege. Astialalti toata ziua scandal .Si interviuri.Plus ala securistu * cu gagica la plaja. Ba trantorilor mai si faceti ceva vreo afacere ca azi maine muriti de foame....sau taticii vostri v-au *pus-o* pana la adanci batraneti...

liviuemil
liviuemil  •  06 Ianuarie 2012, 18:19

"Butelie" nu fa prostia sa vii in tara ca te salta "prietenii tai militienii" de la aeroport.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează