FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEŞ 2-0

Borcea: "Cristea o să mai ia bani în februarie pentru declaraţiile date" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2008 00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, îl ia peste picior pe Adrian Cristea, jucător care a spus că la Dinamo s-a întîrziat plata salariilor cu 2 luni.

"Nu este adevărat, am întîrziat doar cu 14 zile plata banilor, dar asta am anunţat. Cristea ar trebui să vorbească printre ultimii, pentru că lui i-am dat un avans de 50.000 de euro pînă în ianuarie. El are cheltuieli mari. Trebuia să cîştige cu NEC şi cu Urziceni dacă avea cheltuieli mari", a spus Borcea la Fanatik Show.

Conducătorul dinamovist a intrat apoi în direct şi la GSP TV:

"Adrian Cristea va mai lua banii abia în februarie pentru declaraţiile date azi. M-a supărat foarte tare. Fotbaliştii n-au fost în stare să bată NEC Nijmegen deşi aveau geamantanul cu bani în cabină. La fel a fost şi cu Urziceni, şi cu Braşov. Am fost prea apropiat de jucători pînă acum, este greşeala mea. În fine, ăştia sunt, cu ei mergem pînă la capăt" a conchis supărat Borcea.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
 •  30 Noiembrie 2008, 01:15

bai borcea,spune-ne si noua unde sunt banii pe care i-ai dat lui iancu pt victoria de la timisoara,aia 500.000 de euro.mai intai plateste-ti datoria,pe urma jucatorii.

 •  29 Noiembrie 2008, 23:52

Cu timisoara unde ai avut banii?

 •  29 Noiembrie 2008, 23:49

pe 29 februarie =))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează