FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea: "Dacă plec eu cu Badea, Dinamo ajunge în C. La fel şi Steaua dacă dispare Gigi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2010 00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, spune că alb-roşiii ar ajunge la colaps dacă acţionariatul ar înceta să finanţeze activitatea clubului şi insistă asupra importanţei derby-ului de duminică în perspectiva luptei pentru titlu.

"Pentru noi, meciul cu Steaua e decisiv. Şi la meci nul, ne îndepărtăm foarte mult de titlu, aşa că trebuie să batem. De 3 ani pierdem inexplicabil în momentele importante, avem ghinioane teribile. Avem 10 trofee luate în ultimii 10 ani, nici în timpul comunismului nu luam atît de multe.

Nu ne avantajează în nici un caz dacă luăm un punct. Situaţoa în fotbal nu e deloc aşa cum era acum cîţiva ani. Dacă plec eu cu domnul Badea, Dinamo ajunge în C! La fel şi Steaua dacă dispare Gigi! Cine bagă în această perioadă 500.000 de euro pe lună în fotbal?", a spus Borcea la Fanatik Show, pe Digisport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
bigbelly
bigbelly  •  16 Octombrie 2010, 21:16

Ia dispareti voi toti, bai Borcica, si tu, si Badea, si nas-tu, si var-su', si Mitica, si Nasu', si Junioru' si ta-su', si toti astia de neinlocuit, cu tot neamu' vostru de atarnatori sa vedem, moare cineva?...

afiliu
afiliu  •  16 Octombrie 2010, 20:36

asta o crezi tu si becali tara asta are un defect nu mor caii cind vor ciinii si nici ciinii cind vor stapinii

nicurusu
nicurusu  •  16 Octombrie 2010, 20:34

Si daca m.a.t.a nu te-ar fi kkt in lumea asta pe tine, pe badea si familia b(f)ecali, poate ca fotbalul din Romania ar fi avut sansa sa fie mai curat si sa aiba mai multe performante si poate echipa nationala s-ar fi calificat la toate turneele finale. Dar pt ca existati voi asa ceva nu s-a intamplat si nici nu o sa se intample pana nu dispareti!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează