FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Borcea: "Deaconu să fie corect, să nu dea cartonaşe gratuite"

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Preşedintele executiv al roş-albilor, Cristi Borcea, a comentat pentru gsp.ro delegarea lui Alexandru Deaconu la meciul Dinamo - Timişoara, de joi seară: "Nu trebuie să ne facă nouă pe plac, să aibă decizii proDinamo, totul e să fie corect. Să nu dea cartonaşe galbene gratuite! Să lase jucătorii să decidă jocul, nu el!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  03 Mai 2010, 16:39

Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-1000$ pe saptamana. Pentru informatii suplimentare, trimiteti un e-mail cu subiectul "job" pe adresa de e-mail F,U,T,U,R,E.JOB87,@,G,M,A,I,L.C,O,M(fara cele 13 virgule).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează