FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI ÎNTRE RAPID ŞI DINAMO

Borcea: "I-am arătat lui Vamă tabela de la Miami, o să-l terfelească şi Steaua şi gata!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, lansează un nou atac la adresa lui Dinu Gheorghe, despre care spune că a încercat să forţeze retragerea de pe teren a lui FC Braşov la meciul pe care adrelenii l-au disputat împotriva alb-roşiilor în campionat.

"Dinu Vamă a sunat la meciul nostru de la Braşov să scoată echipa de pe teren! Are ceva, fiind un dinamovist convins, are invidia că nu a ajuns aici.

Eu i-am arătat tabela după derby, aşa că mai bine face linişte. Îl terfeleşte şi Steaua luni, şi gata. E un angajat la Rapid! E ca Jean Grama la mine! Ce, bagă el vreun ban la club?", a comentat Borcea la Premium Liga, la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bunicu
bunicu  •  31 Octombrie 2010, 07:20

Mai Borcica vezi de sanatatea ta ca esti tinar inca si mai ai de crescut copii mai bine la VINDUT BUTELII,Hot ai fost hot ai sa ramii,tu nu crezi numai in BANI pe care i ai facut fara munca.Vezi de sanatate si lasa fotbalul.

leonard78gl
leonard78gl  •  31 Octombrie 2010, 00:21

borcica brasovul v-a luat un titlu in groapa....asa ca orice ai spune despre dinu gheorghe pleaca de acolo...de la acea infrangere....v-a omorat cand v-a luat titlul si v-a omorat si sezonul care a urmat....asa ca lasa-l pe vama in pace ca a jucat pe teren...asta te-a durut pe tine...ca nu s-a dat la o parte

andrei_messi
andrei_messi  •  30 Octombrie 2010, 23:47

ne facem damblaua ne pisam pe steOAIA... F.C.R.B stai tu linistit bai asta care ti-a explodat butelia in fata k o sa vezi tu in retur din pantelimon de la tine cum va da RAPID vreo 3-4 si te agiti degeaba ca dinamuia ta termina pe 10 anu asta

Vezi toate comentariile (8)
Comentează