FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - DINAMO 2-3

Borcea l-a desfiinţat pe Zicu: "Cere-te afară!" :X

Ianis Zicu, Zicu, Dinamo
Ianis Zicu, Zicu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Dinamovistul şi-a pierdut motivaţia la antrenamente fiindcă nu mai e titular, iar ieri a jucat lamentabil

Victoria de la Galaţi şi faptul că Dinamo rămîne cu şanse importante în lupta pentru titlul de campioană nu au putut evita declanşarea unui scandal la finalul partidei cu Oţelul. Ianis Zicu a fost luat în primire de Cristi Borcea pentru prestaţia extrem de slabă pe care a avut-o în ultimele 24 de minute ale meciului. "Eu, dacă aş fi în locul lui, m-aş da accidentat tot sezonul!", a tunat Borcea. Gazeta de duminică a scris că Zicu nu mai are nici un chef la antrenamente, fiind supărat că nu e titular.

Mijlocaşul nu a scăpat nici de criticile acţionarului Vasile Turcu, care l-a atacat şi pe Adrian Cristea. "Am jucat repriza a doua în şapte jucători! Este vorba de atitudine, cînd intri pe teren trebuie să joci, chiar dacă ai 2-0. Nu să stăm cu emoţii pînă în ultima clipă! Să-i întrebaţi pe Adrian Cristea şi pe Zicu de ce nu mai joacă! Probabil nu mai vor să stea la Dinamo. Nu ştiu ce vor, fiindcă au banii la zi, acolo sînt primii. Nu mai poţi păcăli fotbalul, ci trebuie să munceşti. Alexe aleargă de mănîncă pămîntul şi are un contract de mi-e şi ruşine să spun!", a spus Turcu.

"Zicu să se uite în oglindă mai întîi, apoi să vadă caseta meciului de la Galaţi. Să spună el dacă i-a plăcut cum a jucat!"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"Zicu, al doilea prinţ din echipă, o fi fost în grevă japoneză, dar e tînăr, trebuie să alerge. A avut aproape 30 de minute la dispoziţie şi nu ştiu dacă a cîştigat vreo minge"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (18)
gandrei
gandrei  •  22 Martie 2010, 14:59
Postat de zzyzx pe 22 Martie 2010, 12:01

Interesant...oitzele isi zbiara frustrarea pe unde apuca !! Suferitzi ovinelor, suferitzi...Am facut pipi pe voi din toate pozitiile si voi spuneti ca Dinamo e o gluma ? Penibililor, nu vedeti ca rade toata lumea de voi ?

Obsesia non stelistilor pt termenul de oaie, sau pt oi in general denota o limitare intelectuala a acestora. Lipsa imaginatiei ii obliga la obsesiva repetitivitate a unui termen becalian. Deasemenea bagarea in aceeasi oala a tuturor suporterilor stelisti arata o ipocrizie si un nivel al IQ`ului subunitar. Sa clasifici o intreaga patura sociala doar printr-o legatura absurda cu Becali este caracteristic limitatilor. Ar trebuii ca toata lumea sa clasifice dinamovistii comparativ cu Turcu cel mic

 •  22 Martie 2010, 14:18

Trebuie sa scapam de circarii astia doi Zicu si Adrian Cristea.Am pierdut jumatate de noapte sa ma uit la DINAMO locuiesc (departe de tara)si m-au apucat palpitatiile pe final de meci din cauza gaozarilor astora.Are dreptate conducerea afara cu circarii astia. Hai DINAMO! Si Moti o cam comite nu stiu ce se intampla cu el.

 •  22 Martie 2010, 14:05

Hai la rapid Zicule!!! Acolo iti merge tie bine.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează