FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - DINAMO

Borcea pune presiune pe arbitri

Articol de , - Publicat vineri, 14 martie 2008 00:00

Cristi Borcea l-a contestat pe Haţegan, arbitrul meciului de azi cu Gloria, şi este tranşant: "Nu cred că are tupeul să ne execute a treia oară la rînd!"

Dinamoviştii îl ameninţă pe arbitrul Ovidiu Haţegan, care astăzi conduce partida "cîinilor" cu Gloria Bistriţa! Chiar dacă voalat, arădeanul a fost ameninţat ieri de către Cristi Borcea: "Să arbitreze corect dacă vrea să aibă o carieră adevărată în acest domeniu. Nu cred că îşi va permite s-o defavorizeze pe Dinamo a treia oară la rînd, după ce a făcut-o în meciurile noastre cu Timişoara şi cu Vaslui. Am văzut că a stricat, acum două etape, şi partida Oţelul - Rapid, 0-1. Am încredere în jucătorii mei, în mentalitatea lor de învingători, chiar dacă Haţegan ne-a executat pe unde ne-a găsit".

"Salvarea cu Gloria"

Preşedintele executiv al campioanei spune că se bazează pe jucători: "Şi băieţii ştiu că trebuie să învingă la Bistriţa, împotriva tuturor duşmanilor noştri. Chiar şi împotriva unui arbitraj potrivnic, întrucît nu înţeleg ce are Haţegan cu noi, pentru că este tendenţios cînd vine vorba de Dinamo". Borcea e de părere că meciul cu Bistriţa este capital pentru soarta roş-albilor în acest sezon: "Dacă batem, şi aşa trebuie să fie, reintrăm cu şanse mari în lupta pentru locul 2, de Champions League. Victoria cu Gloria ar fi salvarea lui Dinamo! Eu mizez pe jucătorii noştri că se vor impune, chiar dacă terenul va fi şi el un adversar în plus".

Meciurile cu probleme pentru Haţegan:
- Dinamo - Poli Timişoara 1-1 Dinamoviştii au solicitat trei penaltyuri, unul la intrarea lui McKain asupra lui Cristea în minutul 37, altul la un henţ al lui Cînu în careu în minutul 69, şi un altul la ultima fază a meciului, un henţ la Abiodun. "Haţegan a fost special delegat s-o îngroape pe Dinamo", a declarat Borcea după acea partidă.
- FC Vaslui - Dinamo 2-1 Roş-albii au criticat întreaga manieră de arbitraj. "Nu ne-a lăsat să jucăm nici 10 minute, şi-a bătut joc de noi! Ar trebui scos din arbitraj, n-am mai văzut aşa ceva de pe vremea Victoriei Bucureşti", au acuzat atunci Dinu, Borcea şi Turcu.

"Nu vreau să comentez, prefer să mă concentrez la meci. Din partea mea, să cîştige cel mai bun"
Ovidiu Haţegan

"Dinamo se plînge?!"
Directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, a reacţionat ieri, mai degrabă amuzat, la acuzele bucureştenilor: "Nu ştiu dacă Dinamo e cea mai în măsură să se plîngă de arbitraj. După UTA, Bistriţa e cea mai dezavantajată din Liga 1. La valoarea şi investiţiile făcute, Dinamo trebuie să cîştige cu sau fără arbitri. Ne dorim un singur lucru, aici sîntem de acord cu roş-albii, ca arbitrul să nu avantajeze nici o echipă". (Mihai Mateaş)

Măsură extremă: scot echipa de teren!
Şefii dinamovişti se gîndesc chiar să scoată echipa de pe teren la Reghin, în cazul în care Haţegan va defavoriza formaţia lui Mulţescu! Acţionarii nu au vorbit şi cu jucătorii despre acest lucru, preferînd să-i lase a se concentra exclusiv la joc. "Şi în primăvară am mai fost ciupiţi. Cu Mioveniul, în Cupă, am fost învinşi şi de neputinţa noastră, şi de un penalty inventat. De mai bine de un an tot sîntem cobaii arbitrilor. Poate trebuie să luăm atitudine cumva", spun oficialii roş-albilor. Dacă scot echipa de pe teren, dinamoviştii riscă penalizarea de la două la 4 puncte şi pierd meciul cu 3-0.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
 •  14 Martie 2008, 12:45

daca si pe hategan il contestati de hot, nu mai are rost nimic in tara asta... ca o fi el arbitru slabut, e normal, e la inceput de cariera, cine si in ce domeniu e beton din start? vai de capul nostru... parca porumboiu nu facea varza unele meciuri, cateodata chiar si din interese...

 •  14 Martie 2008, 11:23

PRESIMT CA VA IESI "DERANJ MARE" ASTAZI LA REGHIN, DAR NU DIN VINA NOASTRA ! HATEGAN ASTA INCEPE SA MA CALCE PE NERVI , LA FEL SI DELEGAREA LUI ! DACA NE TOACA SI AZI SIGUR NU VA MAI SCAPA "BASMA CURATA" , O SA VEDETI ! EU SPER SA NU FIE PROBLEME SI DINAMO SA CASTIGE INDIFERENT DE ATITUDINEA ARBITRULUI DINAMO - LUPTA DINAMO !

 •  14 Martie 2008, 10:08

Am scris p o r c e a, nu cr... b..., javrele d r a c u l u i !?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează