FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea: "Voi face blat cu Steaua, să-i bat ca şi în tur"

cristi borcea
cristi borcea

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo l-a ironizat pe Becali: "Singurul blat pe care-l mai fac e chiar cu Gigi, să-l mai bat o dată ca în tur! Aşa vorbeşte Gigi mereu, cred că a zis chestiile astea ca pe nişte glume. Acum mi-au venit în minte amintiri plăcute.

Mă gîndesc la golul pe care l-a marcat Tamaş în Ghencea în toamnă. Sau cînd am bătut Steaua în primăvara 2008 cu 2-1 şi a pierdut titlul. Nu pot uita «mitraliera» lui Bratu. Sau golurile lui Cătălin Munteanu, Dănciulescu, Niculescu din victoria cu 4-2 de Paşte. Ori fabuloasa fază a lui Dennis Şerban la 1-0, cînd a înşirat toată echipa Stelei şi a dat golul victoriei. Asta e realitate, nu cofetărie!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
 •  05 Martie 2010, 21:47

Cu tot respectul pt tine dar barcelona de atunci nu are forta la cea de azi iar hamburg cand a a scoso dinamo era detinatoarea trofeului.Eu mam referit ca ati adus jucatori cum iati adus apoi iati tratat sii tratati in continuare cum ii tratati nu cresteti jucatori si voi pe timpul comunismului a fost ceausescu acum bricheta valiza si circulSa mi spui ca un general de militie era mai tare decat ceausescu devenim penibili am trait acele zile asa ca daca tie iti place ce e la steaua acuma bravo.

 •  05 Martie 2010, 16:46

Bai florine, si atunci cand n-am furat, cum zici tu, i-am batut pe stiaua.NASOL MOMENT pt oite!!!!!!!

 •  05 Martie 2010, 15:53
Postat de pe 05 Martie 2010, 12:10

Nu uitati asta, catei batutzi de viatza......vorbim mai multe dupa meciul direct!!!!!

=)) bai baiatule asta zic si yo...dar meciul direct in ultimii ani a fost in favoarea lui Dinamo :)))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează