FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANŢA

Bosînceanu nu mai e preşedinte la Farul, dar e încrezător în viitorul echipei: "Cred că rămînem în prima ligă!"

Articol de - Publicat joi, 14 mai 2009 00:00

În Adunarea Generală a membrilor fondatori ai FC Farul s-a analizat cererea de revocare din funcţia de preşedinte al Consiliului Director a lui Gheorghe Bosînceanu. Patronul "marinarilor" şi-a motivat decizia prin faptul că nu mai poate susţine de unul singur echipa.

"Bugetul a crescut şocant în ultimii ani. Dacă rămînem în prima ligă, trebuie să avem un buget de minim 5 milioane de dolari la anul, iar dacă ne propunem obiective mai îndrăzneţe, susţinute de transferuri şi de salarii mai mari pentru jucători, atunci e nevoie să ajungem la cel puţin 10 milioane de dolari.

Am încercat să susţin clubul, dar nu mai pot de unul singur. Voi rămîne membru în consiliul director şi principal finanţator cel puţin pînă la finalul stagiunii. Dacă nu se implică şi alţi oameni de afaceri, autorităţi locale şi judeţene sau pur şi simplu oameni care vor să ajute echipa, mă retrag definitiv! În opinia mea, Farul va rămîne în prima ligă pentru că FC Argeş ar trebui retrogradată conform articolului 60 din regulament, iar alte cel puţin două cluburi au probleme mari cu licenţa.

E greu de crezut că îmi voi recupera banii investiţi, dar m-am obişnuit cu gîndul că am făcut ceva pentru constănţeni. În acest moment clubul nu este vîndut, dar asta se poate întîmpla în perioada următoare", a explicat Bosînceanu.

În locul lui Bosînceanu, preşedinte al Consiliului Director al FC Farul a fost numit consilierul judeţean Dumitru Manole, unul dintre membrii fondatori ai clubului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  15 Mai 2009, 00:26

O echipa de doi lei care a castigat 4 (patru) puncte in tot returul spera sa ramana in liga 1. De tot rasul,de ce sa pice Argesul ca nu sunt dovezi clare de nici un fel ci doar caterinca,de ce sa asteptati sa nu ia altii licenta,jucati fotbal pomanagiilor.

 •  15 Mai 2009, 00:24

oare i se face loc lu' Hagi?

 •  15 Mai 2009, 00:07
Postat de rapy46 pe 14 Mai 2009, 23:40

cred k omu asta se uita la alta liga:))...farul e la 9 p de locul 14

creca tu ai obosit dupa ce ai citit titlul si ai trecut direct sa-ti dai si tu o parere, ca omu de fotbal...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close