FOTBAL  »  Superliga  »  REACTIE

Bostina: "Vreau sa ma despart civilizat de Dinamo!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2010 00:00

Gabriel Boştină a vorbit în premieră de la revenirea la echipă, după scandalul în care a fost implicat alături de Mărgăritescu, Adrian Cristea şi Ianis Zicu.

"Nu am întors niciodată spatele echipei Dinamo şi fotbalului! Am fost alături de un coleg care a trecut prin momente grele, nimic mai mult. Am făcut-o din spirit. Regret că echipa a avut de suferit două rezultate negative. Şi cu prezenţa noastră în teren se putea întîmpla la fel. Chiar dacă angajamentul meu cu Dinamo ia sfîrşit peste cinci etape, vreau să pun umărul la realizările echipei cu acelaşi interes, aşa cum am făcut-o întotdeauna cînd s-a apelat la mine. Îmi doresc ca modul cum mă despart de Dinamo să fie unul civilizat, cum merită fiecare dintre noi", a spus Boştină pentru site-ul oficial al clubului.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
calinescu_
calinescu_  •  28 Aprilie 2010, 16:47

INCA CEVA , BRATU NU SA PREA COALIZAT CU VOI !!!!!!! RISUL LUI CURCA!!!!!!

calinescu_
calinescu_  •  28 Aprilie 2010, 16:46

MAI GABY , DACA AVEAI 19 ANI MAI ZICEAM , DAR LA ANII TAI SA NU GINDESTI , ESTE FOARTE GRAV !!!!!!! PACAT DE SEZONUL EXCELENT REUSIT !!!!! TE-NECASI LA MAL BAIETE !!!!!

 •  28 Aprilie 2010, 15:21

Nu conteaza daca ai contract cu Becalii sau ca ai jucat la steaua, cel mai mult conteaza ce faci in teren . Ti-ai facut datoria cu respect si apreciez iar pentru ca ai luat apararea unui coleg ,inseamna ca esti si om de onoare. Cei care nu au onoare si respect nu sant oameni. Felicitari pentru ca nu ati cedat ....si vreau sa sti ca eu ii consider tradatori pe cei care nu au fost alaturi de voi. Daca erati uniti deciziile se luau mult mai repede si nu afectau nici echipa. Respect.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează