FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Botoșănenii sînt motivați să o bată pe Steaua: ”Pentru noi”

Articol de - Publicat sambata, 23 mai 2015 00:00

Botoșănenii, în frunte cu Leo Grozavu și cu liderii echipei, afirmă că sînt interesați de puncte mîine seară pe Național Arena în interesul propriu.

Botoșănenii vin să încurce Steaua pe Național Arena. Așa cum spunea căpitanul Marius Croitoru într-un interviu în Gazeta Sporturilor, moldovenii speră la un loc în Europa și vizează să ia cel puțin un punct mîine seară.

Antrenorul Leo Grozavu a explicat care este motivația echipei sale: "Luptăm pentru noi, nu pentru ASA. Dacă am zis că-mi doresc să ia mureșenii campionatul este pentru că am jucat o perioadă la Dinamo, n-am cum să fiu stelist. Dar asta nu se traduce că am ceva împotriva Stelei. Mi-e indiferent cine ia titlul, mă interesează ca FC Botoșani să scoată multe puncte în ultimele două runde, ca să atingem o performanță istorică".

Și Florin Acsinte a jucat în Ștefan cel Mare, și el vrea să învingă Steaua: "Avem așteptări mari, vrem să facem un joc bun și să scoatem cît mai mult posibil. Ne motivează că toată lumea se gîndește că Botoșaniul va fi victimă sigură, noi vrem să facem un meci mare. Poate dăm lovitura. Campionatul se joacă, mi-e indiferent cine-l ia, important e să ajungem noi unde ne-am propus".

"Putem surprinde Steaua. Noi sîntem genul de echipă muncitoare, vrem să jucăm un fotbal agresiv. Nu putem vorbi de emoții, chiar dacă e primul nostru meci pe Național Arena. E bine dacă Steaua se consideră cîștigătoare dinainte"
Gabriel Vașvari, mijlocaș FC Botoșani

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
yakon
yakon  •  23 Mai 2015, 09:57

Nu va mai zdrobiti atat,zarurile au fost aruncate....Pariu?

mama.is.here
mama.is.here  •  23 Mai 2015, 09:52

e clar, daca au facut astfel de declaratii, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează