FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, LUNI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Boubacar pierde ”Steagul” » Matei şi Curtean se bat pentru postul lui

Articol de - Publicat duminica, 05 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 04 august 2012 20:08

Senegalezul de 24 de ani ratează meciul de mîine, de la Braşov, din cauza unei contracturi. Matei şi Curtean se luptă pentru locul lăsat liber de african


Planurile tactice ale lui Dario Bonetti au fost date peste cap ieri. Unul dintre titularii acestui start de sezon, mijlocaşul defensiv Boubacar Mansaly, a resimţit dureri la antrenament şi, mai mult ca sigur, se va evita folosirea lui în partida de la Braşov, de mîine seară. Fotbalistul de 24 de ani are o contractură, "nu este nimic grav, însă nu vrem să riscăm", spun dinamoviştii, de aceea va absenta în etapa a 3-a.

Locul lui Boubacar devine vacant, iar principalul favorit să-l ocupe este Cosmin Matei. Mijlocaşul a jucat în repriza secundă a Supercupei României, în urmă cu 3 săptămîni, a dat randament, a înscris şi la penalty-urile de departajare, însă s-a accidentat din nou şi n-a mai fost în lot în primele două etape ale campionatului. Pe listă mai este şi bulgarul Galcev, însă închizătorul este în urmă cu pregătirea.

Ar putea fi titularizat Alex Curtean, mai ofensiv, un fotbalist ce n-a mai fost titular în acest start de sezon, dar care a oferit satisfacţie de fiecare dată cînd a jucat, chiar şi din postura de rezervă.

300 de minute a jucat Boubacar în toate competiţiile, pînă acum, pentru Dinamo, fiind integralist în două meciuri de campionat, plus 120 de minute din Supercupă

"Kaiserul" dă cu acţionarii de pămînt
Oficial al FIFA din 2008, Ionuţ Lupescu, 43 de ani, a contestat ieri la GSP TV modul în care conduc şefii roş-albilor clubul din Ştefan cel Mare: "Eu cred că Dinamo e cu 10-12 ani în urmă faţă de ceea ce se întîmplă în Europa. Asta şi fiindcă o mînă de oameni au supt mult de la acest club. Sper să reuşească să se dezvolte la nivelul cluburilor mari de pe continent. Eu nu mai am treabă cu Dinamo, nu m-a invitat nimeni nici la amicalul cu Barcelona. E dureros că, în ultimii ani, formaţia mea de suflet n-a demonstrat nimic pozitiv. Sper ca Bonetti să fie lăsat să lucreze".

"Ţucudean poate fi blocat"
Tehnicianul Braşovului, Ionuţ Badea, nu se teme de întîlnirea de mîine, cu Dinamo: "Roş-albii formează o echipă importantă a campionatului, cu un nou modul de joc, dar şi cu cîţiva jucători noi. Ţucudean a crescut, e în formă, dar asta nu înseamnă că nu poate fi blocat. Nu cred că Edgar Alvarez va juca împotriva noastră. Putem scoate un rezultat pozitiv".

Alvarez merge sub Tîmpa
Edgar Alvarez face antrenamente normale alături de roş-albi, însă Dario Bonetti nu vrea să rişte folosirea lui, mai ales că mai are de recuperat fizic, pînă să vină la zi cu pregătirea. Totuşi, hondurianul va face deplasarea cu colegii săi, astăzi, pentru a fi alături de echipă.

Barca, invitată la Cotroceni
Premierul Victor Ponta şi preşedintele interimar Crin Antonescu sînt suporteri declaraţi ai Barcelonei, ultimul urmînd să vadă superamicalul din 11 august de la una dintre lojele Arenei Naţionale. Antonescu chiar le-a făcut catalanilor o invitaţie oficială, înainte de partida cu Dinamo, la Cotroceni, însă nu se ştie dacă ibericii vor fi de acord să vină.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
mihai130590
mihai130590  •  05 August 2012, 15:14
Postat de calinescu_ pe 05 August 2012, 07:30

DINAMO ARE NEVOIE FFFFF URGENT DE UN INCHIZATOR PUR SANGE .....!!!!! NE TREBUIE UN KONE .....!!!! ADUCETI-L PE GIANI KIRITA ..........!!!! EL JOACA SI PE GRATIS PENTRU DINAMO .....!!!! NU POTI JUCA IN EUROPA CU CATALIN MUNTEANU INCHIZATOR ......!!!!! OR SA NE DEA O CARUTA DE GOLURI ....!!!

Prietene, esti varza, nu stii fotbal deloc.

1745flo
1745flo  •  05 August 2012, 13:38
Postat de florinch pe 05 August 2012, 11:29

Ce bine este cand sunt solutii viabile pe banca de rezerve.Si Matei si Curtean pot fi oricand titulari in echipa,totul depinde de intentiile lui Bonetti:pentru un joc ofensiv este indicat Matei,pentru un joc mai elaborat este bun Curtean.Cred ca, indiferent de optiunea lui Bonetti, Dinamo va invinge la Brasov.

bineinteles ca va invinge! Curtean, Matei, nici nu conteaza, ambii sunt buni!

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  05 August 2012, 13:38

pai nici Curtean,nici Matei nu joaca pe postul lui Bubacar,iar Matei daca vine dupa o accidentare nu e bine sa intre titular,l-as prefera pe Curtean

Vezi toate comentariile (12)
Comentează