FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

Bourceanu a fost dat peste cap complet de eşecul de la Mediaş şi a uitat meciul: ”Cel mai bun fotbal al sezonului!”

Articol de - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 14:23

Alex a văzut o partidă în care Steaua a făcut o primă repriză perfectă şi nu pricepe cum de a pierdut VEZI AICI REZUMATUL!

Înfrîngerea cu 0-3 i-a şocat pe stelişti. Atît de tare, că Bourceanu a avut un discurs incredibil la sfîrşitul jocului, unul în care a susţinut că el şi ai lui au produs un meci bun spre foarte bun, mai ales în prima repriză.

- Alex, cum îţi explici un asemenea eşec?
- E incredibil! Prima repriză a fost cea mai bună de cînd am venit eu la Steaua. Mie aşa mi s-a părut, că n-am jucat niciodată mai bine de atît!

- Bine, dar ce s-a petrecut apoi?
- A fost henţ înaintea celui de-al doilea gol al Gazului, după care noi ne-am cam pierdut luciditatea, ne-am grăbit. Ieşisem din vestiar foarte motivaţi, după pauză, extrem de montaţi să revenim, să întoarcem rezultatul. Păcat că n-am reuşit, dar am avut ghinion fantastic! Meritam să facem cel puţin un egal.

- Ce urmează?
- Ne vom revanşa în partidele viitoare. Le cer scuze suporterilor pentru înfrîngerea aceasta, dar trebuie să ne gîndim deja la partidele viitoare. Nu e timp de stat şi de plîns.

- Următorul adversar e Schalke. Adică Huntelaar şi Raul în locul lui Bud...
- Greu de tot! Nu vreau să-l jignesc pe Bud, dar Huntelaar şi Raul sînt mai buni decît el. E foarte important să debutăm în Europa League cu un rezultat bun şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru asta.

"Nu sînt surprins deloc, sînt lucruri pe care le ştiam. Nu avem alte posibilităţi, alţi jucători nu există. Ar mai fi unele probleme, dar prefer să nu le spun public"
Ronny Levy, antrenor Steaua

"E greu să nu poţi juca acasă, să stai numai pe drumuri, prin avioane. Dar mă plîng degeaba, nu pot să fac nimic"
Ronny Levy, antrenor Steaua

"Pe banca Stelei am sesizat ceva interesant: la un moment dat eram convins că MM e antrenorul, nu Levy, după cum se comportau"
Ioan Horoba, preşedinte Gaz Metan

"Pe fraierul de Martinovici n-o să-l mai vedeţi în echipă! Rusescu e un bezmetic, iar valoarea lui Mihai Costea eu n-o văd!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Levy nu putea face mai mult, că n-avea cu cine să joace. Dar trebuie să ţină jucătorii sub control, că eu mă întreb ce-o fi făcut Brandan în ultimele două săptămîni"
Gigi Becali, patron Steaua

"Henţul lui Hoban, dinaintea golului al doilea, a fost mai clar ca lumina nocturnei. Ce a urmat a însemnat doar precipitare şi confuzie"
Mihai Stoica, manager general Steaua

Gigi susţine că olandezul lui face gazonul!
Hendryx, olandezul pe care Becali l-a adus la Bucureşti să refacă terenul de pe National Arena, a anunţat în Gazeta de ieri că s-a renunţat la serviciile lui: "Se ocupă STRI, nişte englezi agreaţi de UEFA". Becali a povestit aseară la GSPTV că ieri a discutat cu specialistul lui, care i-a transmis că Oprescu l-a chemat şi i-a cerut să schimbe iarba înainte de 16 septembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
tristar
tristar  •  11 Septembrie 2011, 12:24

Lui Ioan Horoba, preşedinte la Gloria Bistrita, pardon, la Gaz Metan, continuatorul COOPERATIVEI , antistelist declarat, sutinator al dina_moviadei si al CFR-iadei (de Cluj sau Bucuresti) Sa-ti fie rusine, ne_sim_ti_tu_le! Ai umblat la "BRAD PITT" si-ti permiti sa faci mistouri, potaie ce esti! Poate ai impresia ca nu se stie ce faci dumneata, in "modestia" ce te caracterizeaza. Daca as fi in locul lui Jiji Becali, "te-as rade" intr-o forma sau alta din fotbalul romanesc, pentru ceea ce faci Stelei de cativa ani ! Scar_navie ordi_nara!

tristar
tristar  •  11 Septembrie 2011, 12:15

Golul doi, primit dupa un hent evident, care a dovedit o data in plus ca toata echipa de arbitri "stia lectia" (de ce nu a semnalizat tusierul, daca Brad Pitt n-a vazut???) a taiat de tot elanul Stelei. Golul trei a fost picatura care a umplut paharul, aratand ca si CEL DE SUS, TOTUL, "trebuia" sa mearga intr-o singura parte (centrare printre picioarele unui stelist, situatie norocoasa, foarte rara). Apoi, faulturi judecate in mare majoritate pro-Medias, simulari evidente si un arbitru care a dat tot ce se putea contra Stelei. Nu stiu, poate ca alta data a protejat Steaua, dar aseara, Tudor a avut TEMA PENTRU ACASA!

tristar
tristar  •  11 Septembrie 2011, 12:19

Steaua a facut un joc slab la Medias, indubitabil. DAR...ACEST MECI A FOST INFLUENTAT PUTERNIC DE ARBITRAJ! Ma mir ca nimeni nu o spune. Steaua a fost dezavantajata de asa-zisul "arbitru stelist" Tudor, care n-a vazut decat dintr-o parte. Baiatul a venit cu lectia invatata. Ma uitam la MM, in timpul meciului, care era stupefiat de maniera de judecata a lui Tudor. Penalty-ul a fost acordat cu mare usurinta, la aruncarea in bazin a atacantului mediesean. Tinerea de tricou a fost o incercare de tinere. Este al doilea penalty primit gratuit de Steaua in acest sezon. Spre deosebire de Dinamo, care, vad, e impinsa puternic de la spate de catre toti. Golul doi, primit dupa un hent evident

Vezi toate comentariile (16)
Comentează