FOTBAL  »  Superliga  »  AEK LARNACA - STEAUA, JOI, ORA 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bourceanu e noul căpitan! Becali vrea ca mijlocaşul să fie şeful vestiarului

Borceanu ar fi în premieră căpitan în carieră, el mai evoluînd la Dunărea Galați, la Oțelul și la Poli Timișoara.
Borceanu ar fi în premieră căpitan în carieră, el mai evoluînd la Dunărea Galați, la Oțelul și la Poli Timișoara.

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 22:44

Steaua are de ieri un nou căpitan. Acesta este mijlocaşul de 26 de ani Alex Bourceanu. Decizia îi aparţine patronului Gigi Becali, cel care a mers special ieri la antrenamentul echipei de la Mogoşoaia pentru a le comunica hotărîrea celor din staff şi coechipierilor lui "Gatusso".

Pe Tănase l-a executat în direct
Cum Tătăruşanu este accidentat, banderola a fost preluată în partida cu Sportul de Cristi Tănase, însă acesta a fost cel mai slab stelist de pe teren. "De la Tănase nu o să vedeţi niciodată mai mult decît a arătat pînă acum. El atît poate, asta e clar!", a spus Becali la DigiSport la cîteva ore după încheierea partidei din Regie.

"E rău pe teren şi ţine vestiarul!"
Becali a expus în faţa echipei motivele pentru care l-a ales pe Bourceanu pentru a fi căpitan: "El ar trebui să fie un exemplu pentru voi toţi. Intră mereu la sacfrificiu, dă totul pe teren, e bătăios şi arţăgos aşa cum trebuie să fie un fotbalist la Steaua. E normal ca un asemenea om să poarte banderola. În plus, el e mijlocaş şi e mereu în echipă, poate da tonul pe teren!".

În trecut, Becali l-a comparat pe fotbalistul care a costat 700.000 de euro în vară cu un fost lider din Ghencea, Mirel Rădoi. "Eu aşa îl văd pe Bourceanu, un al doilea Mirel. Oricum, el e cel mai valoros jucător al nostru în acest moment, nu am niciodată ce să-i reproşez!", a spus finanţatorul roş-albaştrilor.

"Eu nu sînt un lider!"
Într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor din urmă cu o lună şi jumătate, Borceanu mărturisea că nu se vede un lider al Stelei: "Eu intru pe teren să-i ajut pe cei mai talentaţi decît mine. Eu nu sînt un lider, sînt un jucător care muncesc pentru echipă. Atunci cînd alţii au nevoie de mine pe teren, eu trebuie să-i susţin".

10 partide a jucat Bourceanu în toate competiţiile de la sosirea sa la Steaua. El a lipsit doar cu Sportul, din cauza cumulului de cartonaşe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
vladone29
vladone29  •  27 Septembrie 2011, 14:14

In sfarsit a luat si becali o decizie buna :)

adwtza
adwtza  •  27 Septembrie 2011, 14:10

daca patronu e cioban si echipa lui e la fel ca si suporterii =)) nu va mai atacati ca nu va da bani

jay13
jay13  •  27 Septembrie 2011, 12:35

Tanase cel mai slab de pe teren cu Sportul?????????????? Ce meci ati vazut? Cine a jucat atat de bine astfel incat sa fie remarcat??? Hai sa dam in Tanase, Tanase e slab, e vagabond, etc... Dar Costea, Prepelita, Brandan, Tatu, Nikolic, Bourceanu au jucat ceva cu Mediasul, Pandurii sau Sportul?? Toti "stelistii" astia de pe forumuri, daca va intreaba cineva de cm bun 11 al Stelei Tanase e titular si, cu toate astea, il injurati... Imi aduc aminte de Dica, cm bun marcator al Stelei sezoane bune la rand si "beneficia" de acelasi tratament... Nu asa se motiveaza un jucator. Sau poate va asteptati ca Tanase sa fie vreun Zidane, v-a prostit rau presa asta de azi...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează