FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bourceanu e pe final de contract cu Steaua: "Vreau să ies cu capul sus, nu cu nebunii și scandal"

5,50 e media notelor lui Bourceanu la Steaua în acest sezon
5,50 e media notelor lui Bourceanu la Steaua în acest sezon

Articol de - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 00:00

Lui Alexandru Bourceanu îi expiră contractul cu Steaua în iarnă, iar acesta a vorbit deschis despre plecarea de la echipă.

Ajuns la 31 de ani, "Gladiatorul", altădată căpitanul Stelei, se gândește deja cum va arăta cariera lui din iarnă, atunci când se va despărți ce vicecampioana României.

"E foarte greu de spus ce o să urmeze. Momentan vreau să termin cu bine acest sezon, să fac meciuri bune. Unul dintre obiective deja l-am atins, acela de a fi mulțumit de mine, și cel mai greu era să-mi demonstrez mie că mai pot juca. Sunt mulțumit de mine acum, sigur că am avut și momente mai bune, momente mai proaste, dar nu mă așteptam la mai mult. Cred că ăsta e nivelul meu până în iarnă. Nu pot să iau trofee, pentru că eu îmi termin contractul în iarnă, iar trofeele se câștigă în vară", a spus Alex imediat după finalul meciului cu Viitorul.

Chiar dacă nu știe dacă va rămâne sau nu la Steaua, Bourceanu are timp să și zâmbească: "N-am avut niciun fel de discuție cu cei din conducerea clubului despre o prelungire. Vom vedea, momentan vreau să termin sezonul ăsta bine. Nu știu dacă mai rămân la Steaua. Lumea nu mă mai vrea aici, lumea în general. Nu știu dacă s-au plictisit de mine, anul trecut n-aveau de ce să se plictisească, pentru că n-am jucat aproape deloc. Acum mă gândesc să termin acest sezon nu așa cum l-am terminat pe celălalt. Adică cu roșu, cu nebunii, cu scandal, cu toată lumea pe mine".

"Ce facem cu Polonia? Sper să câștige România, dar e un meci complicat și ar fi important să facem un pas spre calificare. Nu mai vreau să vorbesc de echipa națională, pentru că nu-s pe acolo. Nu vreau să fiu chibiţ, eu sunt suporter, atât!"
Alexandru Bourceanu, mijlocaș Steaua

"Nu pot să vorbesc sau să comentez declarațiile lui Șumudică sau ale altor oameni. Nu vreau să intru în discuții cu absolut nimeni, vreau să am o relație foarte bună cu toată lumea"
Alexandru Bourceanu, mijlocaș Steaua

"Bourceanu spuneţi voi că joacă bine, dar încetineşte jocul"
Gigi Becali, patron Steaua

18 meciuri a jucat Alex Bourceanu pentru Steaua în acest sezon competițional, bifând minute în Liga 1, Liga Campionilor, Europa League și Cupa Ligii

600.000 €este cota de piață a lui Bourceanu în acest moment, aceeași cu a lui Tamaș, Aganovici și Moke

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Noiembrie 2016, 11:51
Postat de supereduardo10 pe 08 Noiembrie 2016, 10:30

Nu mai merge cu pungutele ai? Are si trupul uman saturatia lui :)))

O stii din experienta?

supereduardo10
supereduardo10  •  08 Noiembrie 2016, 10:30

Nu mai merge cu pungutele ai? Are si trupul uman saturatia lui :)))

bumix
bumix  •  08 Noiembrie 2016, 09:51

iesi oricum dar iesi odataaaaaaa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează