FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI-STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bourceanu încaieră gloriile Stelei » Susţinut de Belodedici şi Liţă Dumitru, criticat de Boloni

Bourceanu a găsit susţinere din partea lui Liţă Dumitru şi Belodedici, dar a fost criticat de Boloni
Bourceanu a găsit susţinere din partea lui Liţă Dumitru şi Belodedici, dar a fost criticat de Boloni

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 martie 2012 20:33

Boloni i-a luat apărarea lui Duckadam, în timp ce Liţă Dumitru şi Belodedici l-au pus la zid pe fostul mare portar.

Disputa dintre Duckadam şi doi dintre jucătorii Stelei, Tătăruşanu şi Bourceanu, a reuşit să le producă reacţii diametral opuse unor foste glorii ale roş-albaştrilor.

Liţă Dumitru şi Belodedici au sărit în ajutorul jucătorilor, în vreme ce Boloni l-a pus la zid pe Bourceanu. Liţă a vorbit la Radio GSP şi a spus că "Duckadam a greşit pentru că atunci cînd vrei să-i reproşezi ceva unui jucător de la echipa ta, n-o faci în public, ci între patru ochi".

Belodedici a mers pe aceeaşi idee. "Nu mi-a plăcut că preşedintele Stelei comentează nişte lucruri pe la televiziuni şi prin ziare. El trebuie să rezolve lucrurile în casă, nu în public. În acest fel, Duckadam arată că nu e profesionist, cum ar trebui să fie. În plus, Bourceanu are un caracter foarte bun, îl arată şi în teren. Munceşte, face foarte bine ceea ce ştie să facă. Este un exemplu, ca şi Bănel", a spus Belodedici la Dolce Sport.

În schimb, Boloni l-a apărat pe fostul mare portar: "În primul rînd cine e Bourceanu? Nici nu-l ştiu. Cum aţi zis că-l cheamă, Bourcea...şi mai cum? Să fie sănătos. E adevărat, un preşedinte e cu atît mai valoros, cu cît vorbeşte mai puţin, însă, atunci cînd vrei să deschizi gura despre Duckadam trebuie să ai ceva pe masă pentru că Helmut e o glorie a Stelei".

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Au vîndut deja jumătate!
Steaua va umple stadionul din Mioveni. Argeşenii au comercializat deja jumătate dintre biletele tipărite şi vor continua să vîndă tichete şi azi, şi mîine, înaintea partidei. Preţul unui tichet e de 20 de lei, iar capacitatea arenei e de 7.400 de locuri. Roş-albaştrii vor fi susţinuţi de 500 de fani veniţi din Bucureşti.

Trei jucători la DNA!
O parte dintre stelişti pregătesc meciul cu Mioveni, de duminică, şi cu o vizită la DNA. Dănănae, Prepeliţă şi Florin Costea au mers ieri dimineaţă şi au fost audiaţi de procurori în dosarul dezafilierii Craiovei, în care sînt acuzaţi Mircea Sandu, Dragomir şi alţi membri ai Comitetului Executiv. FRF a exclus Universitatea Craiova în iulie 2011, motivînd că oltenii ar fi refuzat să retragă acţiunile din instanţele civile îndreptate contra Federaţiei. DNA a deschis o anchetă în acest caz.

S-au dus la hotel nou :)
Steliştii nu mai riscă. După ce au mers la Constanţa şi s-au cazat la un hotel de trei stele, unul cu facilităţi minime, ei au ales un stabiliment nou construit la Piteşti, unde vor înnopta sîmbătă spre duminică. "N-am vrut să mai apară discuţiile care au existat despre hotelul din Constanţa. Atunci ne-a mulţumit că era vorba despre un hotel renovat recent, de data asta mergem la unul nou", au explicat oficiali ai roş-albaştrilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  03 Martie 2012, 13:58

nu inteleg de ce se amesteca fostele glorii in asa un kkt. Ar trebui sa nu comenteze si sa lase situatia sa se stinga de la sine. Ce a facut bou de bourceanu e lipsa de respect pt istoria stelei, pt niste fotbalisti adevarati, care au facut ceva pentru tara asta, ne-au creat o imagine. si au tot dreptul sa vorbeasca despre fotbalistii de azi, plini de bani si de figuri dar cu punga de trofee goala

tostao
tostao  •  03 Martie 2012, 10:35

mah,''formator de opinie'' a se citi ''scormonitor in cakat'',voi (''ziaristii''),nu sunteti capabili sa faceti o analiza pertinenta a unui meci de fotbal,in schimb,incaierati oamenii,trunchiati raspunsuri,inventati raspunsuri si tot rahatul aferent unui scandal!....si toate astea pt niste neica-nimeni ca Bourceanu(un moldovean prost si ingamfat) si Tatarusanu, un gafeur arogant!....voi nu sunteti ZIARISTI,sunteti,eventual,niste paparazzi...cel mult.

p56p
p56p  •  03 Martie 2012, 09:25

Mai oameni buni, de ce scrieti voi asemenea articole, facandu-va de rusine? Cunoasteti sensul verbului "a incaiera"? Oamenii astia au opinii diferite si atat. Nu vor sa se ia la bataie cu cei ce cred altfel. De ce nu scrieti despre evenimentele sportive ale zilei, despre actorii reali ai competitiilor de nivel inalt? Am o acuta senzatie de greata cand deschid pagina voastra sperand ca in noaptea precedenta v-ati amintit ca sunteti "gazeta SPORTURILOR" dar constat ca "sportul" vazut de voi e practicat doar la microfon ori in paturile fotbalistilor. Ce nume generos este "GAZETA SPORTURILOR", dar cat de lipsiti de respect pentru cititori sunteti. Sau debi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează