FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Bourceanu se pregătește de penultimul Derby pe care s-ar putea să-l joace în tricoul Stelei: "Sper să nu iau roșu și în meciul ăsta"

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 00:00

Adrian Popa cu 15 meciuri, Tamaş cu 13, Pintilii cu 11 și Alexandru Bourceanu cu 10. Aceștia sunt jucătorii cu cele mai multe partide în Derby de România din lotul lui Laurențiu Reghecampf.

Ieri, Alex a vorbit despre partida din această seară. "Probabil este cel mai frumos meci din România pentru un jucător, dar și pentru marea majoritate a suporterilor. Încărcătură emoțională există de fiecare dată, dar la astfel de partide jucătorii se autodepășesc, rezultatul nu va fi cunoscut decât la final. Meciul cu Dinamo întotdeauna îți oferă ceva în plus, îl aștepți cu mare nerăbdare. Jucătorii știu la ce să se aștepte de la un astfel de meci, știu cum să trateze partida și sunt convins că vom fi cu toții concentrați la maximum", a spus Alex pentru Dolce.

"Gladiatorul" și-a amintit și despre eliminarea arătată de Cristi Balaj la partida din aprilie 2016: "Sper să nu mai lovesc eu vreun vârf și să iau roșu și în meciul ăsta. Dinamo are un lot valoros, dar în România datul cu părerea e sport național. Noi trebuie să câștigăm meciul, nu ne gândim absolut deloc la egal. Dinamo de fiecare dată a jucat mult mai bine în derby decât a făcut-o în restul campionatului. Chiar dacă o să fie un stadion plin de dinamoviști, e un lucru bun, e în avantajul nostru că jucăm cu spectatori mulți în tribună".

"Se apropie plecarea mea de la Steaua, nu se întâmplă absolut nimic acum. Nu am nicio ofertă, dar sunt mulțumit de mine, sunt în forma în care-mi doream să ajung"
Alexandru Bourceanu, mijlocaş Steaua

"Cred că primul meu Steaua - Dinamo a fost cel mai interesant din cele pe care le-am jucat, dar și cel mai complicat. Dinamo era pe primul loc, avea o echipă puternică și avea 8-10 puncte avans"
Alexandru Bourceanu, mijlocaş Steaua

5,75este cota caselor de pariuri ca în meciul din această seară arbitrul Ovidiu Hațegan să acorde cartonașul roșu și să dicteze o lovitură de la 11 metri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
729746053841665
Alimert Ozdemir  •  30 Noiembrie 2016, 15:57

Corect.Mai bine il bag pe Tudorie acolo chiar daca n-au aceleasi pozitii.Ar face ceva macar.

637419339771745
Marius Dobre  •  30 Noiembrie 2016, 10:18

Noi sperăm sa nu joci, ne plictisești cu pasele tale inapoi..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează