FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS MIOVENI, DUMINICĂ DE LA 20:15, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bourceanu şi Costea, titulari cu Mioveni!

Levy a aflat aseară că are la dispoziţie trei jucători noi pentru meciul cu CS Mioveni
Levy a aflat aseară că are la dispoziţie trei jucători noi pentru meciul cu CS Mioveni

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 01:12

Israelianul deja foloseşte două achiziţii în formula de start şi poate să apeleze şi la Nikolici pe parcursul partidei de duminică.

Steaua de duminică va fi diferită de cea care a fost egala Sibiului în prima etapă. Valeriu Argăseală şi-a petrecut ziua de ieri la LPF şi a reuşit să legitimeze cele trei achiziţii pentru care avea nevoie de acceptul ANAF: Stefan Nikolici, Alex Bourceanu şi Mihai Costea. Dintre ei, ultimii doi vor începe ca titulari jocul cu Dacia Mioveni. Costea e deja integrat în echipă, fiindcă a prins toată pregătirea de vară cu Steaua. Bourceanu e şi el în formă bună, întrucît s-a antrenat cu Timişoara, pentru care a şi jucat în amicale.

ECHIPA PROBABILă A STELEI îN MECIUL CU CS MIOVENI
Tătăruşanu - G. Matei, Gardoş, Galamaz, Latovlevici - Nicoliţă, Bourceanu, Brandan, Tănase - Tatu, M. Costea

"Telefonul fără fir" LPF - ANAF

Roş-albaştrii au avut emoţii fiindcă li s-a permis iniţial să-l legitimeze doar pe Mihai Costea, care a fost declarat liber de contract, independent de acordul de transfer prin care Becali i-a plătit lui Mititelu 1,4 milioane de euro. Pentru mijlocaşul Bourceanu şi pentru atacantul Nikolici au avut nevoie de acordul scris al ANAF. Fiscul a trimis un fax care le-a confirmat oficialilor Ligii că s-a achitat preţul pentru fotbaliştii Timişoarei şi că statul şi-a recuperat impozitele pe care le avea de încasat de la Poli, adică 3,4 milioane de lei noi. LPF a fost satisfăcută pînă la urmă şi le-a dat "verde" ambilor jucători. Becali îl sunase şi pe Mititelu, ca să rîdă de el: "Adriane, ce faci? E aglomeraţie, toate cluburile legitimează jucătorii tăi! Astra îi ia pe Lung şi pe Ologu, noi pe Costea, iar Mioveni pe Dina!".

Prepeliţă mai necesită negocieri
Al patrulea fotbalist pe care Steaua îl aştepta, mijlocaşul Prepeliţă, nu mai e convins că vrea să ajungă în Bucureşti. A schimbat condiţiile asupra cărora convenise cu Becali şi cere mai mulţi bani, 200.000 de euro ca primă de instalare, profitînd de faptul că e liber de contract şi roş-albaştrii nu mai trebuie să-i plătească nici un leu lui Mititelu pentru el. Gigi e de acord să suplimenteze venitul lui Prepeliţă: "Voi discuta cu el, are dreptate să ceară mai mult acum, cînd e liber. Vreau să-l aduc fiindcă mi l-a recomandat Iordănescu".

Mititelu s-a ales cu banii
Becali a plătit 1,4 milioane de euro pe Mihai Costea, dar l-a legitimat ca fotbalist liber de contract, profitînd de dezafilierea Craiovei. Ar fi durat mai mult dacă Liga lua în calcul acordul de transfer, fiindcă Universitatea a rămas datoare Fiscului şi ar fi fost nevoie de acordul ANAF Dolj pentru perfectarea afacerii. Astfel, Mititelu a încasat 1,4 milioane de euro pentru un jucător pe care Steaua îl putea lua gratis!

"Levy decide pe care dintre ei îi foloseşte duminică. Dintre toţi, cel mai pregătit e Mihai Costea, că e de mai mult timp cu noi. Dar şi Bourceanu, şi Nikolici au jucat în pregătiri, deşi altundeva" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Am umblat de dimineaţă pe la bănci, după care am vorbit la ANAF Timiş şi la LPF să lucreze toată ziua, pînă intră banii în cont, ca să-i legitimăm neapărat azi" (Gigi Becali, patron Steaua)

5 meciuri a jucat Nikolici ca titular pentru Poli Timişoara în sezonul trecut, în alte 13 meciuri intrînd pe parcursul partidei

6 pase de gol a oferit Bourceanu în sezonul trecut, tot atîtea cîte a avut şi Cristi Tănase în tricoul Stelei, însă mijlocaşul Timişoarei a jucat cu 92 de minute mai puţin faţă de decarul roş-albaştrilor

14 meciuri a bifat Mihai Costea ca atacant în sezonul trecut pentru Universitatea Craiova, în alte 13 jocuri fiind folosit ca mijlocaş stînga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
aure
aure  •  30 Iulie 2011, 19:44

Huuuuuuuuuuu Dolce Sport! de ce transmit ei meciu ca nu-i vede nimeni! ce nervi am pe ei! jeg de televiziune!

imperator
imperator  •  30 Iulie 2011, 09:08

La mijloc tot mai lipsesc 2 jucatori , Tanase e praf !!!

blaustein
blaustein  •  30 Iulie 2011, 09:13

Parca se vorbea de 4-3-3 la Steaua...au jucatori sa joace sistemul asta....daca si cu 2 nou-promovate tu joci 4-4-2 cu doi inchizatori ca sa stai la adapost, atunci te numesti echipa de duzina, du-te si bate-te la retrogradare.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează