FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID 1-0

Bozovici nu înţelege cum a ajuns rezervă: "De ce nu joc?" :S

Vladimir Bozovici, Bozovici, Rapid
Vladimir Bozovici, Bozovici, Rapid

Articol de , - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Bozovici e surprins că nu mai e folosit şi spune că îi e foarte greu să urmărească meciul de pe banca de rezerve
Vezi rezumatul meciului FC Vaslui - Rapid 1-0! (video)

O dată cu transferul uruguayanului Diego Ciz, Vladimir Bozovici (28 de ani) a ieşit din planurile lui Nicolae Manea. Muntenegreanul nu a fost folosit nici măcar un minut în ultimele patru etape, cu Timişoara, Alba Iulia, Astra şi Vaslui! La ultimele două partide a fost în lot, însă Manea nu l-a introdus deloc pe teren. "Din păcate, nu numai că nu reuşesc să mai fiu titular, dar nici pe parcursul meciului nu mai sînt folosit. Chiar nu ştiu de ce. Eu mă pregătesc în continuare şi sper să revin în echipă. Îmi e foarte greu să stau pe bancă!", a răbufnit Bozo.

Antrenorul Nicolae Manea spune că e numai o decizie tactică şi că e foarte mulţumit de Ciz: "Nu am nimic cu Bozovici, dar uruguayanul şi-a făcut foarte bine datoria. Sînt mulţumit pentru că dă totul pe teren, de la început pînă la sfîrşit. Acum ce să fac? Să-l scot din echipă, doar ca să joace Bozo?! Trebuie să aibă răbdare şi să-şi aştepte rîndul".

La vară, rapidiştii vor să-l vîndă pe fundaşul stînga pentru că intră în ultimul an de contract şi e foarte greu de crezut că l-ar mai putea convinge să-şi prelungească înţelegerea.

"Antrenorul e cel care decide echipa. Eu nu am ce să fac. Mă antrenez bine şi sper să mi se mai ofere şi mie o şansă"
VLADIMIR BOZOVICI, fundaş Rapid

140.000 de euro pe an e salariul lui Bozo în Giuleşti, de aproape trei ori mai mare decît al lui Ciz, care încasează 60.000 de euro pe sezon

Herea, portar
După ce şi-a făcut refacerea în autocar, giuleştenii ajungînd de la Vaslui ieri dimineaţă la ora 5:00, Ovidiu Herea a participat ieri, la 11:00, la un meci demonstrativ organizat de Radio ZU şi Primăria sectorului 1, la liceul "Ion Luca Caragiale" din Bucureşti. La acţiune au mai participat tinerii Doru Bratu şi Alexandru Matei, dar şi fostul mare portar giuleştean Rică Răducanu. În finalul partidei, Herea a trecut în poartă (foto), unde a avut cîteva intervenţii senzaţionale. "Aţi văzut ce mă pricep? Bornescu are un concurent serios", a glumit "decarul" Rapidului. (George Ştucan)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
idmud2005
idmud2005  •  24 Martie 2010, 19:58

grigorie,iordache=zero pe langa bozo care poate fii folosit ca mijlocas stanga,deoarece are capacitatea de a urca foarte des si in postura de fundas stanga,la fel ca si helder,care face si faza de atac pe banda intr-o mare masura.joaca bine ciz,dar bozo ii da clasa pe orice post.

 •  24 Martie 2010, 07:51

bozo sa joace la mijloc in locul lui grigorie care se plimba pe teren. bozo e un luptator. bozovici bozovici bozovici

 •  24 Martie 2010, 07:50

lasa-l si pe bozovici ca in ultimele meciuri ar treebui sa se uite cum a jucat si dupa aia nu s-ar mai mira atat. e mai bun ciz decat el de 10 ori. e prea indolent domnul bozovici.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează