FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAŞI 1-0

Branko Grahovac, de partea Stelei » Portarul se revoltă împotriva deciziei Armatei: "E incredibil ce se întîmplă în România"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 20:30

Portarul celor de la CSMS Iaşi, Branko Grahovac, a fost vehement la adresa deciziei Armatei cînd a venit vorba despre numele Stelei şi le-a luat apărarea roş-albaştrilor.

"Eu nu ştiu cu cine am jucat. Am vorbit cu Arlauskis şi el mi-a zis că jucăm cu «Gazdele». E incredibil ce se întîmplă. Dacă un jucător a semnat cu Steaua, cum să joace pentru « Gazde»? Ăsta-i doar un exemplu.

Pînă ieri am pregătit meciul cu Steaua şi azi am venit să jucăm cu «Gazdele». E incredibil ce se întîmplă în România! Nu se poate aşa ceva, jur!", a spus Grahovac la Dolcesport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (21)
para.para
para.para  •  08 Decembrie 2014, 10:27
Postat de cracker pe 07 Decembrie 2014, 23:00

Numai sigla "o are armata" nu si numele si palmaresul, lumea nu intelege acest lucru, probabil ca daca vor cere multi bani, atunci vor schimba sigla.

Tu si restul bosketilor sustinatori ai turmei nu intelegeti acest lucru. S-a anuntat si aseara la stiri pe TV ca turma a pierdut tot, TOT. De ce crezi ca au jucat in galben? De ce au sters numele? ESTI PENIBIL. Daca pierdeau doar sigla, nu era nevoie de circul cu numele si culorile. Baaaaa, v-a indobitocit je gsepeul in ultimul hal, sunteti distrusi pe viata, irecuperabili.

para.para
para.para  •  08 Decembrie 2014, 10:24

Nu doar imigrantul asta s-a revoltat, dar o planeta intreaga e revoltata. Da, chiar e incredibil ce se întîmplă în România. O echipa de fotbal, ramasa fara sigla, culori si nume, inca mai e prezenta in prima liga. Asta e incredibilul.

cracker
cracker  •  07 Decembrie 2014, 23:00

Numai sigla "o are armata" nu si numele si palmaresul, lumea nu intelege acest lucru, probabil ca daca vor cere multi bani, atunci vor schimba sigla.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează