FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - SPORTUL 1-0

Braşov, ole! » Jose Murcia a debutat cu dreptul la cîrma stegarilor

FC Braşov a obţinut cea de-a doua victorie din acest campionat
FC Braşov a obţinut cea de-a doua victorie din acest campionat

Articol de - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 23:32

Tehnicianul spaniol Jose Murcia a debutat cu dreptul pe banca "stegarilor", care au făcut un meci spectaculos în ofensivă şi au cîştigat meritat.

2.000 de oameni au venit aseară la stadion să vadă debutul pe banca Braşovului al fostului antrenor al lui Atletico Madrid. "Stegarii" au arătat bine în prima repriză, însă au ratat pe bandă rulantă prin Moutinho (25, 39), Kanu (43) şi mai ales Buga (45). Sportul a trăit doar prin Tibi Bălan, însă acesta a irosit o mare şansă în minutul 30.

Repriza secundă a fost şi mai spectaculoasă. Buga a ratat o ocazie imensă (55), după care Chipciu, deschis perfect de Cristescu, a sprintat şi a marcat elegant pe lîngă portarul de 18 ani al Sportului. Finalul a fost gestionat cu calm şi inteligenţă de gazde, care au ratat şansa de a face 2-0 la bara lui Cristi Ionescu (70), dar tot au bifat a doua victorie în 3 etape şi au urcat pe locul 6.

INBOX:
- Fundaşul spaniol Javier Velayos şi atacantul portughez Pedro Mutinho au debutat pentru "stegari". Velayos a semnat contractul în urmă cu două săptămîni, în timp ce Mutinho a perfectat angajamentul în aceeaşi zi cu antrenorul Jose Murcia.
- În minutul 11, mijlocaşul David Distefano s-a accidentat şi nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit de Kanu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
claudiano
claudiano  •  16 August 2011, 16:25

ole ole te iubim BRASOVULE...cu steagu pana la moarte ;)

mario_san
mario_san  •  16 August 2011, 10:55

Ce comentariu slabut despre gol.Daca revedeti, faza golului a pornit din careul propriu de 6 m cand au pasat (riscant) intre ei si apoi au urcat, au combinat pana la gol.A fost splendida faza,nu am vazut in liga 1 asa ceva.

cyprymadrid
cyprymadrid  •  16 August 2011, 10:16

VA SALUT DIN MADRID SPERAM CA FC BRASOV SA SE BATA SI EI PT EUROPA DACA PT CAMPIONAT NU AVEM INCA NICI RESURSE SI NICI STADION ..... FAN FC BRASOV PANA LA MORATE FORZZA STEAGU.........

Vezi toate comentariile (5)
Comentează