Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Partida dintre FC Braşov şi Steaua, ce se va disputa duminică, de la ora 15:00, nu va mai fi televizată de GSP TV, principalul motiv fiind cel al schimbării datei de disputare a meciului, a declarat marţi pentru NewsIn directorul postului, Radu Naum.

"În data de 12 februarie clubul FC Braşov a trimis o adresă către LPF şi către toţi cei interesaţi, adică şi către noi, prin care comunicau că nocturna poate fi pusă în funcţiune încă din etapa a 18-a.

În consecinţă, Liga Profesionistă a programat meciul pentru vineri, iar noi am întocmit o schemă, care ţine de mai multe aspecte, tehnice, economice, şi aşa mai departe. Apoi, în data de 26 februarie FC Braşov a anunţat că nocturna nu mai merge şi va fi pusă în funcţiune abia după data de 15 martie, aşa că liga a mutat meciul duminică.

Am trimis şi noi o scrisoare către LPF şi am vrut să vedem dacă putem să modificăm acea schemă pe care o făcusem iniţial, dar nu s-a putut, aşa că meciul nu va fi televizat", a explicat Radu Naum.

Directorul GSP TV a mai spus că postul de televiziune planifică televizările cu mai mult timp înainte şi nu poate face modificări în funcţie de schimbările mai mult sau mai puţin justificate care apar în programarea meciurilor: "Aşa cum am mai spus, aveam o schemă bine pusă la punct, era practic bătută în cuie.

Sunt unele mijloace tehnice pe care trebuie să le închiriem, lucrăm pe baza unor contracte şi nu putem să le schimbăm sau să le încheiem în funcţie de anumite probleme ale cluburilor. Asta a fost situaţia". 

Valeriu Argăseală: ”Nu vreau să facem scandal, dar suporterii Stelei vor avea de suferit”

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit la GSP TV despre netelevizarea partidei cu FC Braşov din cauza schimbării orei de disputare.

”Cum să ne simţim? Am primit o hîrtie că jucăm vineri la 20:45, după am primit alta prin care eram înştiinţaţi că se mută duminică la 15:00, din cauza nocturnei. Dar am văzut apoi că electrica spune că nocturna merge din 2008.

Clubul FC Braşov nu s-a înţeles cu Electrica. Nu vreau să facem scandal, dar majoritatea suporterilor Stelei vor avea de suferit, sponsorii, dar şi televiziunea. Mă deranjează că nu sîntem oameni care să putem discuta lucruri la acest nivel împreună.

Să ne spună nouă şi venim cu generatorul de la Bucureşti. De la Sinaia pînă la Bucureşti, vă dau în scris, că se găsesc sute de generatoare”, a spus Valeriu Argăseală la GSP TV.

Dinu Gheorghe: "Închirierea unui generator costă 2-3 mii de euro. Acum nu avem timp să facem rost de unul!"

Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe spune că formaţia de sub Tîmpa nu a trimis la Ligă sau Federaţie nici un înscris oficial prin care să menţioneze că este pregătită să organizeze meciuri în nocturnă.

"Se stabilise că meciul se va juca pe 8 martie. Nu am trimis nici o adresă oficială a FRF sau LPF în care spuneam că sîntem pregătiţi să organizăm meciuri în nocturnă la Braşov. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să răspundem că nu putem juca în nocturnă la data stabilită!

Nouă ne lipseşte generatorul de rezervă, a cărui închiriere costă două sau trei mii de euro. Nu vreau să păţim ca la Iaşi în sezonul trecut. La meciul cu FC Argeş voi avea generator, acum nu mai am timp. Oricum, nu mă avantajează să joc în nocturnă contra Stelei! Îmi doresc să fie televizat meciul, chiar foarte mult. Nu mă interesează ce vrea Steaua!" a spus Dinu Gheorghe la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”