FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV, VINERI, DE LA ORA 21:00, ÎN DIRECT PE LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

Braşovenii au planuri mari pentru partida cu Rapid de etapa viitoare

Articol de - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 23:41

Rapidul va juca pe teren propriu împotriva Braşovului, vineri, de la ora 21:00, în direct pe Look tv şi liveTEXT pe GSP.RO. Antrenorul "stegarilor" speră la o victorie în Giuleşti şi spune că nu se teme de o eventuală demisie a sa de la cîrma echipei.

"Vom aborda jocul la victorie. Sîntem datori tuturor celor care iubesc această echipă cu o primă victorie în deplasare. Nu e de ajuns să declarăm acest lucru, va trebui să ne implicăm serios în joc, pentru că Rapid este o echipă cu jucători tineri, imprevizibili, cu elan şi entuziasm. Mai mult, vor avea şi susţinerea propriilor, fani, la primul meci în Giuleşti după reinstalarea lui Marian Rada", a declarat tehnicianul "stegarilor".

Acesta a vorbit şi despre o eventuală schimbare a sa de pe banca echipei, în cazul în care patronul Ioan Neculaie va reuşi să vîndă clubul, nearătîndu-se în vreun fel deranjat de aceste zvonuri.

"Nu m-au dezamăgit în nici un fel zvonurile apărute. E un lucru normal ca atunci cînd vine un patron nou, să fie schimbări şi la nivelul administrativ sau la cel tehnic. Indiferent de ce decizie se va lua, ne facem datoria faţă de club. De altfel, noi am venit de la juniori şi mă felicit că i-am luat cu mine pe secunzii Negoiţă şi Nicolau. Împreună cu nişte jucători despre care se spunea că sînt blazaţi am reuşit să aducem echipa pe o poziţie care e mai aproape de realitate", a mai spus Szabo.

Antrenorul braşovenilor are în palmares două victorii în faţa Rapidului, una ca "secund" al lui Sorin Cîrţu (2-1, în Giuleşti) şi una ca "principal" (2-0 pe Stadionul Tineretului). Cel mai probabil, Mugurel Buga va lipsi vineri, la partida împotriva fostei sale echipe, fiind accidentat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Octombrie 2014, 06:25

socoteala de acasa nu prea se potriveste cu aia din targ. atentie, rapidistii nu sunt chiar tufa de venetia, cum par ei la prima vedere. daca ar fi ceva mai eficienti in faza de atac, ar fi ceva mai sus in clasament. va fi un meci interesant, oricum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează