FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - FC BRAŞOV

Braşovenii ies la atac înaintea partidei cu Botoşani: "Mai multe nu vreau să comentez"

Articol de - Publicat joi, 25 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 18:59

FC Braşov se va deplasa sîmbătă pentru a doua oară într-o săptămână în Moldova, urmînd să se dueleze cu Botoşaniul lui Leo Grozavu. Antrenorul Adrian Szabo consideră că va avea parte de una din cele mai dificile deplasări, punctul forte al adversarilor fiind capitolul fizic.

"Sîntem conştienţi că la Botoşani ne aşteaptă una din cele mai grele deplasări, adversarii noştri făcînd jocuri foarte bune acasă. Sîntem la un nivel fizic bun, dar gazdele stau şi mai bine la acest capitol şi va trebui să contracarăm prin alte metode.

Dacă cei de la Botoşani spun că cerînd test antidoping ne este teamă de ei, acelaşi lucru îl puteau spune şi cei de la Dinamo, atunci cînd ei au cerut testul la meciul direct. Mai multe nu vreau să comentez, nu vreau să intru în astfel polemici. E problema dînşilor, problema noastră este să vorbim prin joc. Avem nevoie de puncte şi sîntem capabili să le obţinem", a declarat Szabo.

Tehnicianul Braşovului se va putea baza pe întreg lotul la meciul de sîmbătă, fiind şanse mari ca pe teren să revină şi stoperii Machado şi Leko.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează