FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRASOV

Braşovenii sînt optimiştii înainte de meciul cu Petrolul: "Vom face totul pentru a ne întoarce cu un rezultat pozitiv"

Articol de - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 16:18

FC Braşov începe astăzi returul de pe poziţia a 10-a a clasamentului şi cu 19 puncte, însă cu o echipă mult schimbată faţă de cea din turul campionatului, cu o bancă tehnică nouă, dar şi cu 9 nume noi la nivelul lotului.

„Cred că valoric suntem mai buni decât în tur şi cu siguranţă suntem mai motivaţi. Începem cu Petrolul, o echipă titrată, valoroasă, care are însă probleme, dar cred că acestea vor aduce un surplus de susţinere din partea suporterilor. Nu mergem cu capul plecat, vom face totul pentru a ne întoarce cu un rezultat pozitiv.

Este bine că avem concurenţă pe posturi, nu cum s-a întâmplat în tur, când am stat în doi fundaşi centrali. Acest lucru s-a văzut, am primit 28 de goluri. Dacă va semna şi Lucian Goian, va fi un plus pentru noi, însă oricum nu stăm deloc rău la acest capitol”, a declarat Constantin Zotta înainte de startul returului.

Noul tehnician al „galben-negrilor”, Vjekoslav Lokica, este obişnuit cu situaţii de genul în care se află noua sa echipă, cu dificultăţi financiare şi implicare în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Croatul s-a arătat mulţumit de felul cum au arătat elevii săi în pregătire şi speră ca aceasta să se reflecte şi în evoluţiile din campionat. „Am încheiat pregătirea şi meciurile amicale. În primul meci există mereu o presiune suplimentară, însă sper să revenim din deplasare cu unul sau chiar toate cele trei puncte. Am urmărit meciuri ale lor în pregătire, ştiu că au ceva probleme, însă şi noi le avem pe ale noastre”, a declarat tehnicianul croat.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează