FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - FC VASLUI 1-1

Braşovul şi Vasluiul n-au profitat de etapa proastă a granzilor » Punct mort

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

În căutarea victoriei-trambulină spre vîrful ierarhiei, braşovenii şi vasluienii au terminat la egalitate

Sub Tîmpa două trupe s-au testat să afle dacă încă mai sînt pozitive în lupta pentru titlu. Între pauze generoase de faze de poartă, oaspeţii au oferit primele mostre. În minutul 20, acţiune Gerlem pe partea stîngă şi centrare care a fentat întreaga defensivă braşoveană. Mingea s-a scurs pînă la Delgado, Coman era ţintuit pe linia porţii, spaniolul l-a "găurit"!
Vezi aici rezumatul meciului FC Braşov - FC Vaslui 1-1! (video)

Ratări, încă un gol, spectacol, altă repriză! "Stegarii" au revenit de la vestiare cu "mitraliera"! Sburlea a lucrat perfect o fază pentru Mihai Roman, în 6 metri, dar "glonţul" internaţionalului a ricoşat incredibil peste. Urcat peste colegi în atac, stoperul Abrudan s-a dovedit ţintaş mai priceput. L-a executat pe Kuciak în minutul 63, cînd o centrare deviată de Nuno Diogo l-a lăsat faţă în faţă cu portarul vasluian.

Echipa lui Lăcătuş respira greu. Diogo a lovit bara (74), Hadnagy a trimis puţin peste din lovitură liberă (76). Wesley a scăpat singur spre poartă, însă n-a fost în stare să nimerească între cele trei bare din interiorul careului. Vaslui ratează saltul pe locul doi, dar rămîne în plasa liderului.

"Aţi văzut cum s-a abitrat, mai mult nu mai comentez. Repriza a doua ne-a aparţinut, consider că am pierdut două puncte după cum s-a jucat"
DINU GHEORGHE, preşedinte FC Braşov

"Am scos totuşi un punct acolo unde alte echipe nu cîştigă nimic şi asta contează. Domnul Porumboiu ne-a zis că e bine că am obţinut o remiză"
DUSAN KUCIAK, portar FC Vaslui

"Am fost neatenţi la unele faze, a fost o lipsă de concentrare şi cred că ar trebui să fim mai încrezători în noi în ofensivă. Sînt mulţumit de rezultat"
MARIUS LĂCĂTUŞ, antrenor FC Vaslui

"Deaconu a stricat jocul!"
Viorel Moldovan s-a arătat nemulţumit de maniera de arbitraj a "centralului" bucureştean Alexandru Deaconu. "Sînt dezamăgit, arbitrul a stricat tot jocul încă de la început! Intervenţiile lui au fragmentat mult meciul şi asta mi s-a părut bizar", a spus antrenorul Braşovului la conferinţa de presă.

>> Dani Coman a revenit ieri în poarta Braşovului după două luni în care a fost accidentat. Surse din Braşov spun că portarul ar fi refuzat să mai joace pînă la achitarea ratelor contractuale scadente din decembrie.
>> Iertat de staff-ul tehnic săptămîna trecută, brazilianul Wesley a fost din nou titular la galben-verzi după două etape în care n-a fost nici măcar inclus în lot.
>> După Burdujan şi Genchev în primele două etape, aseară i-a venit rîndul lui Kuciak să poarte banderola de căpitan al Vasluiului. Accidentat, căpitanul de drept al moldovenilor, Bogdan Buhuş, va reveni la antrenamente peste 7 zile.
>> De 8 Martie, doamnele şi domnişoarele au beneficiat de intrare gratuită pe arena Tineretului.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
ionutchiscop
ionutchiscop  •  13 Martie 2010, 21:40

am pierdut2 puncte cu brasovul!

ionutchiscop
ionutchiscop  •  13 Martie 2010, 21:39

am piedut 2 puncte cu brasovul, ce pacat! :(

suhy
suhy  •  11 Martie 2010, 16:21
Postat de pe 11 Martie 2010, 03:42

Nu vi se par dubioase exprimarile autorului? "l-a gaurit" "urcat peste colegi" s.a. serios :))

Uita-te cum il cheama...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează