FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu a trecut la treabă » Numele propuse de noul antrenor al lui Dinamo

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 20:45

Dinamo pierde cu siguranță 8 fotbaliști în vară, dintre care 5 titulari, iar Florin Bratu va monitoriza 14 tineri împrumutați pe tot cuprinsul României, mai ales că a lucrat cu mulți dintre ei.

Dinamo a început ediția de campionat ca o pretendentă la titlu - acesta a fost obiectivul inițial, declarat de "câini" -, iar acum joacă în play-out până în luna iunie.

Florin Bratu are misiunea de a termina pe locul 7 și un obiectiv personal de a câștiga Cupa României, ca să salveze ce se mai poate din acest sezon negru pentru roș-albi.

Totodată, antrenorul de 38 de ani va face și o evaluare a lotului, ca să vadă care dintre actualii jucători vor continua din vară în Ștefan cel Mare. Clar este că opt dintre fotbaliști își termină contractele și niciunul nu va continua după acest sezon: Penedo, Brănescu, Marici, Nica, Romera, Monroy, Torje și Nemec. Unora dintre ei le expirau înțelegerile la finele lunii mai, dar s-au făcut anexe pentru ca ei să prindă și finalul play-out-ului.

A lucrat cu 7 copii

Având în vedere că a fost antrenorul care a avut succes la echipa de juniori A a clubului, care anul trecut a câștigat titlul și Supercupa, ajungând în premieră în Youth Champions League, Bratu îi va monitoriza și pe tinerii jucători împrumutați în cele patru zări ale României. Unii dintre ei sunt foști elevi ai săi de la juniori, cu care a ieșit campion.

Sunt 14 fotbaliști în total, dintre care jumătate sunt acești foști elevi. Și Miriuță a spus, inițial, că-i va avea în vizor pe tinerii de viitor ai clubului, dar a fost doar o intenție verbală. La Contra n-a fost cazul, fiindcă fostul antrenor al "câinilor", acum selecționerul "tricolorilor", a fost adeptul transferurilor jucătorilor străini.

- Portarul Eșanu (Balotești), fundașii Denis Ciobotariu (Chindia), Negotei (Metaloglobus), Anghel (Popești Leordeni), mijlocașii Mihaiu (Voința Săcele), Vlad Vlăduț (Metaloglobus) și atacantul Neicuțescu (Chindia) vor fi urmăriți fie de Bratu însuși, fie de colaboratorii săi, pentru a vedea care merită să facă pasul la vară la prima echipă.
- Alți 7 fotbaliști împrumutați din primele trei ligi vor fi monitorizați, iar "Bratone" va studia fișele lor tehnice. Unii vor fi adversari în play-out. Portarii Iustin Popescu și Burci, de la Chindia, respectiv Metaloglobus, fundașii Dima (Sepsi) și Apetrei (Slobozia), mijlocașii Patrick Petre (Sepsi), Manole și Târcoveanu (ambii de la Gaz Metan Mediaș). 

4 titluri de campioni la juniori au câștigat dinamoviștii în ultimii 5 ani, în 2014 la juniorii B și C, în 2016 la juniorii C și în 2017 la juniorii A. Anul trecut, "juniorii mari" au câștigat și Supercupa, iar juniorii B au cucerit și finala, și Supercupa

"Sunt tineri care știu istoria lui Dinamo și sunt formați cu atitudine. Florin Bratu este omul potrivit la locul potrivit. Cunoaște filosofia clubului, tradiția, istoria și profilul fotbalistului care trebuie să îmbrace tricoul alb-roșu"Gabriel Răduță, șeful Academiei Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
1775302299387909
Marian Vasiu  •  02 Martie 2018, 17:25

Ce vreti sa faceti bai idiotilor cu jucatori aia...vreti sa redresati si sa duceti dinamo acolo unde îi este locul sau sa va bateti pentru evitarea retrogradari.Solutia este sa se bage bani în transferuri de calitate nu sa cautam jucatori prin liga a doua si a treia rusine mare sa va fie la totii.

chris_bu67
chris_bu67  •  02 Martie 2018, 14:20
Postat de Joachim Makay pe 02 Martie 2018, 01:37

E din Bacau .

idiotule

fece5beinadn
fece5beinadn  •  02 Martie 2018, 02:56
Postat de Joachim Makay pe 02 Martie 2018, 01:37

E din Bacau .

Palnie tu esti din Chitila

Vezi toate comentariile (45)
Comentează