FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, DUMINICĂ, ORA 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bratu: "Nu-mi convine situaţia în care sînt la Dinamo" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

Atacantul dinamovist Florin Bratu recunoaşte că traversează o perioadă dificilă, dar se arată dispus să lupte pentru un loc în primul 11 al echipei pregătite de Cornel Ţălnar.

"Am nevoie de mai multe meciuri în picioare, de ceva încredere, ca să reintru în formă. Am jucat destul de puţin, după ce am revenit pe teren, şi acum trebuie să prind câteva meciuri, pentru a-mi ieşi jocul ca pe vremuri.

Nici mie nu-mi convine situaţia, dar nu am ce face. Respect deciziile antrenorului, mă pregătesc în continuare, aşa cum o fac de obicei, şi să aştept să-mi vină rândul", a spus Bratu în EvZ.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
jean21
jean21  •  10 Aprilie 2010, 21:11

n'doye e un jucator extrem de bun pe teren DAR in afara lui e ca un dezmetic .DACA AR FII DUPA MINE LA SI ALEGE PE BRATU IN DETRIMENTRUL LUI N'DOYE .SA NU UITAM CE A FACUT BRATU PT DINAMO SI IN PLUS OSMAN POATE SA PLECE CA IL AVEM PE CHINA

 •  10 Aprilie 2010, 16:28

In sfasit si-au dat si astia din conducere de adevarata valoare a lui Bratu.Sper sa scapam definitiv de tine la sfarsitul campionatului.Du-te si incearca sa faci o cariera la sprint daca te tin picioarele ca inainte de accidentare,ca la fotbal stai de cate 20 de ori pe meci in offside.Pai in fata cui vrei tu sa joci mah titular???Andrei Cristea cumva???Niculae chiar si cand joaca prost e mai bun de 5 ori decat tine.

 •  10 Aprilie 2010, 15:01

Cei care-i dau sfaturi lui Talnar sau chiar ii contesta competenta, sa nu uite ca in comparatie cu ei Talnar a jucat fotbal nu numai pe PlayStation! Asa ca nu mai fiti asa obraznici si increzuti ca n-aveti de ce! De Bratone ii pare oricarui dinamovist rau dar daca vreti rezultate trebuie sa joace cei mai buni, fara sentimentalisme!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează