FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Brazilian la Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 martie 2008 00:00

"Cîinii" vor un atacant brazilian. Eder Ceccon, din liga a doua braziliană, urmează să vină săptămîna viitoare pentru a susţine probe de joc

Gheorghe Mulţescu îşi doreşte să mai aducă încă un atacant pentru a avea soluţii în ofensivă în sistemul 4-3-3! Este vorba de Eder Ceccon, de la Criciuma, din liga a doua braziliană. Fin cunoscător al fotbalului din Turcia, Gheorghe Mulţescu a pus ochii pe fotbalistul de 25 de ani încă de pe vremea cînd Ceccon evolua pentru Konyaspor, în sezonul 2006-2007. Pe atunci, tehnicianul roş-albilor o antrena pe Kahramanmarasspor, din liga a treia.

"Stîng devastator!"
De ce îşi mai doresc roş-albii încă un vîrf pe lîngă Zicu, Dănciulescu, Bratu, Miranda şi Liviu Ganea? Pentru că în sistemul 4-3-3 pe care îl va adopta Gheorghe Mulţescu în Ştefan cel Mare, tehnicianul mai are nevoie de un atacant stînga, care să-i creeze concurenţă lui Ianis Zicu. Pentru Konyaspor, Eder Ceccon a evoluat în 9 partide ca titular şi a intrat pe parcurs în alte 11, reuşind să marcheze de două ori.

Fotbalistul din Ţara Cafelei, care poate pleca de la Criciuma pentru suma de 200.000 de euro, şi-ar dori să joace din nou în Europa şi este dispus să vină zilele următoare în România pentru a susţine probe de joc. "Este un jucător de picior stîng, care are un şut năprasnic. Pe imagini pare bun, dar trebuie să ne încînte şi pe terenul de joc", a spus unul dintre apropiaţii "cîinilor", care a urmărit evoluţiile lui Ceccon pe dvd-uri.

200 de mii de dolari
este salariul pe care şi l-ar dori Eder Ceccon în Ştefan cel Mare

Carte de vizită
Nume: Eder Ceccon
Data naşterii: 13.04.1983
Locul naşterii: Curhapora (Brazilia)
Înălţime / greutate: 1,85 metri / 85 de Kg
Cluburi la care a mai evoluat: Vegalta Sendai (Japonia), Avai, Santos, Atletico Sorocaba, Paysandu, Juventude (Brazilia), Konyaspor (Turcia)

Invazie carioca
Dinamovişti plănuiesc întinerirea lotului din vară cu fotbalişti de perspectivă. Pe lîngă timişorenii Srdjan Luchin (22 de ani), Cristian Scutaru (20 de ani) şi Iasmin Latovlevici (21 de ani), "cîinii" sînt cu ochii şi pe cîţiva brazilieni de la Santos. Atacantul Renatinho (21 de ani), fundaşul central Domingos (22 de ani) şi fundaşul stînga Carlinhos (20 de ani) sînt din nou în vederile roş-albilor, care ar fi dispuşi să încerce trecerea acestora la Dinamo din vară.

Iar Zorici
Dinamoviştii şi-l doresc din nou pe fundaşul sîrb Marko Zorici. Fotbalistul de 27 de ani a dat probe de joc în turneul din Antalya, dar "cîinii" nu l-au reţinut după ce au reuşit aducerea lui Nino Pekarici. Gheorghe Mulţescu îl place pe Zorici, pe care îl ştie din perioada în care sîrbul evolua pentru Genclerbirligi. Sîrbul a semnat un contract pînă în vară cu Napredak (locul 10 în Serbia), roş-albii acînd ocazia să-l achiziţioneze gratis la finalul sezonului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  08 Martie 2008, 17:57

nu stiu ce sa zic despre posibilele viitoare achizitii, sper doar sa creeze concurenta si sa ii faca pe "caini" campioni sezonul viitor, pentru ca sezonul acesta campioana este CFR Cluj in proportie de 90% !

 •  08 Martie 2008, 13:23

Ma indoiesc sincer de calitatile lui. Cu aducerea tinerilor de perspectiva sunt de acord, dar totusi Santos a dat destui in europa, pe bani multi. Daca sunt buni nu cred ca ajung la Dinamo. Si am intrebari serioase cu 4-3-3. E un risc foarte mare. In schimb e un sistem care-l avantajeaza pe Zicu, sa speram ca-i iese treaba :)

 •  08 Martie 2008, 13:11

ratoonland.myminicity.conn cel mai tare joc online!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează