FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Brazilianul "Beto", adus în probe de Steaua: "Sînt playmaker, dau pase creative şi assisturi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Roberto Moreira Linck, poreclit Beto, adus de Steaua în probe alături de americanul Tudela şi de un alt mijlocaş iranian, se autocaracterizează pe propria sa pagină de Internet. "Sînt jucător de picior drept. Prefer să joc mijlocaş ofensiv, dar pot evolua şi pe partea dreaptă sau pe stînga şi chiar şi al doilea vîrf", a scris "Beto".

Brazilianul de 21 de ani şi-a descris apoi calităţile principale. "Sînt un playmaker, de-asta şi port tricoul cu numărul 10. Dau pase creative şi assisturi. În plus, lovesc mingea cu ambele picioare", a mai notat "Beto" pe site-ul personal, acolo unde a anunţat că se antrenează cu Steaua, postînd şi sigla clubului din Ghencea.


Roberto Moreira Linck Jr, poreclit Beto, are 21 de ani, este brazilian, şi a evoluat ultima oară la Colegiul Universyti Pennsylvaia din SUA, iar spre finalul anului 2009 s-a antrenat cu Chicago. El a venit la steaua în urmă cu două zile, iar ieri s-a antrenat cu echipa a doua sub atenta monitorizare a lui Dumitru Dumitriu şi Leo Strizu, directorul tehnic şi antrenorul echipei secunde a clubului din Ghencea. "Beto" va fi testat de Steaua, la fel ca şi iranianul Omid Shokoufandeh (22 de ani), care a venit de la Colegiul "Irvine Valley" din SUA, fiind mijlocaş dreapta şi dacă cei doi vor da satisfacţie vor face obiectul unui transfer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
liveshock
liveshock  •  05 Ianuarie 2011, 17:15

Cu trompeta asta se intregeste fanfara...bv gigione

 •  13 Ianuarie 2010, 19:33

avem tineri talentati la echipa a doua, salarii mici (nici macar nu sunt la jumatatea plafonului salarial impus de gigi), daca nu au bani de transferuri sa ii ridice pe aia, sa ii bage sa aibe jocuri in picioare sau o sa ii lase ca pe Tudose sa moara sperante si sa nu mai auda nimeni de ei nimic.

 •  13 Ianuarie 2010, 19:11

Scouting mai slab ca la Steaua n-am vazut nici in a 4-a liga din Anglia!?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează