FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Breaking News/UPDATE » Vasile Turcu ar fi încercat să se sinucidă și e în stare critică la spital! Poliția a deschis o anchetă. Omul de afaceri a fost la DNA în această dimineață

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2017 13:30

Vasile Turcu a fost în această dimineață la DNA, informează TV Dolce Sport.

  • Vasile Turcu, fost acționar al lui Dinamo, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se cu un cordon.
  • Vasile Turcu se află la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Florească după ce a făcut stop cardio-respirator.
  • Ulterior, acesta a fost resuscitat și intubat. Medicii sunt rezervați
  • Poliția a deschis o anchetă. Turcu ar fi fost în această dimineață la DNA. 
update 19:20

Se pare că toate firmele sale se află în insolvență, iar problemele sale financiare erau tot mai serioase.   

update 18:30

Poliția Capitalei a deschis un dosar în acest caz.

"Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat citat de agenția News.ro.

update 15:00

Potrivit Digi 24, Turcu ar fi suferit un edem cerebral și mai multe fracturi costale. În plus, există riscul să rămână paralizat pentru că ar fi suferit o fractură cervicală.

update 14:30

Medicii sunt rezervați în privința evoluției stării de sănătate a lui Turcu și a șanselor de supraviețuire. Turcu este acum este în comă.

update 14:10

Din informațiile GSP.RO, Turcu a încercat să se sinucidă în jurul ore 10, spânzurându-se cu un cordon. Familia omului de afaceri este șocată și nu înțelege de ce a făcut acest gest.

update 14:01

Potrivit Cancan.ro, mai multe surse din Poliție afirmă că Turcu ar fi încercat să se sinucidă, fiind găsit spânzurat într-o cameră a vilei sale.

Știrea inițială:

În vârstă de 62 de ani, Turcu ar fi fost transportat de urgență la spital, având mari probleme cardiace, potrivit observator.tv. 
Vasile Turcu se află la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Florească după ce a făcut stop cardio-respirator. Ulterior, acesta a fost resuscitat și intubat.

Acesta s-ar afla într-o stare gravă. În aceste momente, un echipaj de Poliție ar fi ajuns la casa omului de afaceri, potrivit Cancan.

Turcu a fost acționar la Dinamo până în 2011 și a spus că ar fi dispus să revină la echipa din Ștefan cel Mare.

Râmâi pe GSP.RO pentru cele mai noi detalii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (99)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Martie 2017, 19:01
Postat de zecs93 pe 01 Martie 2017, 18:57

ce duplicitar mah moshule bulevard ??

Pai rezuma-te ba simplu daca tot nu l-ai inghitit sa ii urezi INSANATOSIRE GRABNICA si atit . Nu suport imbirligaturile in genul asta de situatii unde viata omului atirna de " un fir de par " !! Ce conteaza daca e moldovean dinamovist sau nu !! Faptul ca a avut o depresie uriasa care i-a luat mintile nu e treaba noastra !

mariuss72
mariuss72  •  01 Martie 2017, 16:18

L-am detestat intotdeauna pe Turcu dar acum sper din toata inima sa-si revina. Orice ar fi facut, nu merita sa moara...pacat.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  02 Martie 2017, 02:41
Postat de Bjorn Larsson pe 01 Martie 2017, 16:37

Fiind suporter al echipei Steaua, ii doresc insanatosire domnului Turcu, care a investit in fotbalul romanesc bani, si merita toata stima, trebuie sa ne respectam oamenii care au facut ceva pentru fotbal.

HAI CU SICK..A INVESTIT? CE? JAFUL DIN SPITALE SI SPAGILE DATE POLITICIENILOR? CATI AU MURIT DIN CAUZA LUI SI CELOR CA EL? HAI?

Vezi toate comentariile (99)
Comentează