FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA

Brigadă-șoc la CFR Cluj - FCU Craiova » Pe cine a trimis CCA în Gruia

CCA a trimis la FCU Craiova - CFR Cluj o brigadă care le provoacă amintiri de coșmar oltenilor / foto: GSP
CCA a trimis la FCU Craiova - CFR Cluj o brigadă care le provoacă amintiri de coșmar oltenilor / foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 16:59 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 17:26

CCA a trimis la FCU Craiova - CFR Cluj o brigadă care le provoacă coșmaruri oltenilor. La „centru” va fi același arbitru care a întrerupt meciul cu Sepsi de la începutul anului, bucureșteanul Andrei Chivulete.

Într-o perioadă în care arbitrajele și delegările din Superligă provoacă dezbateri care de care mai aprinse, FCU Craiova a primit o veste care nu le-a picat deloc bine oltenilor. 

Aceștia îl vor avea la centru în Gruia pe Andrei Chivulete, omul care a întrerupt partida cu Sepsi din ianuarie din cauza scandărilor xenofobe ale propriilor fani. 

Protest în Superligă, fanii au sărit la antrenor: „Ai făcut cea mai slabă echipă din campionat!” » Tehnicianul le-a răspuns: „Ce vreți, bă?”
PROTEST
Protest în Superligă, fanii au sărit la antrenor: „Ai făcut cea mai slabă echipă din campionat!” » Tehnicianul le-a răspuns: „Ce vreți, bă?”

Andrei Chivulete încă îi „bântuie” pe cei de la FCU Craiova

Craiovenii l-au acuzat atunci de exces de zel pe fiul lui „Chivulete 4 fete”, porecla pe care tatăl arbitrului a primit-o după ce a fost implicat în 2001 în scandalul „folcloristelor” de la meciul Ceahlăului cu Austria Viena din Cupa UEFA Intertoto. 

Andrei Chivulete este considerat protejatul șefului CCA, Kyros Vassaras, și al secretarului general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu. Chivulete jr. a intrat în arbitraj în 2000, pe când avea 14 ani. El a promovat la Liga a 3-a în 2007, apoi la Liga a 2-a în 2008 și la Liga 1 în 2010.

Iar similitudinile nu se opresc aici. Observatorul de joc al duelului cu CFR Cluj va fi același din partida-buclucașă de la Sfântu Gheorghe, Octavian Goga.

Scandalul din iarnă a ținut capul de afiș în fotbalul românesc. După ce la Comisia de Disciplină s-a decis victoria lui Sepsi cu 3-0, Comisia de Recurs a hotărât ca meciul să se rejoace din minutul 1. În cele din urmă, gruparea covăsneană s-a impus cu 4-0 și i-a interzis clubului lui Mititelu visul de play-off.

VIDEO Derby-ul Craiovelor din Liga 3, decis după 3 goluri în 3 minute

Citește și alte știri de actualitate:

Dumitru Dragomir a dat verdictul: „Ia campionatul la 6 puncte diferență!”

Becali și-ar putea pierde un titular » Ce l-ar determina să facă acest pas: „Nu-l văd să reziste la tăvăleală. Se satură şi pleacă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
JanosHorvath07
JanosHorvath07  •  02 Octombrie 2023, 09:14
Postat de george.br pe 01 Octombrie 2023, 10:49

Ai vrut sa spui si tu ceva, Agramache?:))) Deh, daca ai vocabularu' subtirel...

Probabil a vrut sa zica faptul ca Baeten nu a primit al doilea galben pentru o lovitura in zona intima a adversarului, neavand nicio treaba cu mingea. Bine ca FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA a fost clar subordonata de net superioara CFR Cluj, campioana a 5 din ultimele 6 sezoane, iar acest lucru nu a mai contat.

Gerson
Gerson  •  01 Octombrie 2023, 15:29

Ești jenant.....! Sunt un scârbit de fotbalul autohton și poate de accea ma pot detașa de orice echipă dar să nu vezi *** din averile altor echipe facute și de Barsan, Coltescu, Petrescu, Dima ....să nu vezi amestecul lui Ciolacu, Deaconu bricheta, cooperativa... Ieftimie, Mititelu, Hagi, brutaru, nașu, finu......penibil! De 10 ani vedem numai Kovacs,Bălan,sau Dancu! Toți sunt o apă și un pământ! Diferența însă o face Piti Talent, Tzanca Uraganu, Gigi Coada, Pindu....versus Iron Maiden! Prietene ,când nu ai puterea de a vedea adevărul ,ai o problemă! Singura echipă onestă la ora asta în pseudo ligă este Oțelul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  01 Octombrie 2023, 10:49
Postat de dansy pe 01 Octombrie 2023, 10:33

***

Ai vrut sa spui si tu ceva, Agramache?:))) Deh, daca ai vocabularu' subtirel...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează