FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - U CRAIOVA, ORA 16:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Bruno Fernandes a semnat pe doi ani cu FCM Târgu Mureş

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2010 00:00

Fundaşul Bruno Fernandes, ultima dată la Unirea Urziceni, a semnat o înţelegere valabilă pentru o perioadă de doi ani cu formaţia FCM Târgu Mureş, din postura de jucător liber de contract, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

Bruno Fernandes s-a născut pe 6 noiembrie 1978 în Portugalia, dar evoluează pentru naţionala din Guineea-Bissau.

De-a lungul carierei sale, Bruno Fernandes a mai evoluat la formaţiile Amora, Belenenses, Aves (Portugalia), Beroe Stara Zagora (Bulgaria), Ceahlăul Piatra Neamţ şi Unirea Urziceni.

În Liga 1 a debutat în 2007 la Ceahlăul Piatra Neamţ, iar în 2008 s-a transferat la Unirea Urziceni, formaţie cu care a câştigat campionatul şi a evoluat în trei meciuri din Liga Campionilor.

Mediafax

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
lucica21
lucica21  •  29 Septembrie 2010, 09:36

problema e ca fernandes nu a mai jucat demult si nu stiu cand o sa-l vedem jucand...pentru ca sabau la mai adus si pe senegalezul issa ba,pe cristin sosa dar inca nu i-am vazut nici macar rezerve

emilutz-paraipan
emilutz-paraipan  •  28 Septembrie 2010, 23:50

sper ca o data cu venirea lui fernandes sa nu mai avem asha probleme grave in aparare....si ar mai fi jucatori buni pe la urziceanca pe care am putea sa-i aducem

Vezi toate comentariile (2)
Comentează