FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Bucătarul devenit mărul discordiei între patronul Craiovei şi Piţurcă face dezvăluiri: "Mititelu m-a ameninţat că mă bagă cu capu' în tigaie"

Articol de - Publicat duminica, 16 ianuarie 2011 00:00

Jamie Oliver în versiunea oltenească se numeşte Mihai Avram, 41 de ani, a fost luat în colimator cînd finanţatorul a aflat că acesta s-ar fi ras în cap după un pariu făcut în cantonament cu secunzii lui Piţi

"Cu bucătari raşi în cap vrei să iei campionatul?", l-a atacat ridicol Adrian Mititelu pe Victor Piţurcă. Managerul-suspendat a ripostat la fel de bizar: "E mai bună femeia aia pe care o ţii tu acolo, aia care îţi toarnă ţie «gogoşi» şi nu ştie să facă o omletă! Face doar supă şi copane. Băi Adriane, habar n-ai ce e prosciutto şi parmezan". În spatele acestei dispute culinaro-comice se ascunde, de fapt, un episod secret petrecut în cantonamentul Ştiinţei.

Mititelu s-a enervat după ce a aflat că bucătarul adus de Piţurcă s-ar fi ras în cap după un pariu pierdut cu secunzii. Povestea s-a petrecut în urmă cu o lună şi ceva. Mai exact, între ultimele două meciuri din tur, cu Gaz Metan şi cu CFR Cluj, ambele pierdute în deplasare, 0-1, respectiv 1-2. "Bine, măi, echipa e în situaţia asta, iar vouă vă arde de glume?", a tunat finanţatorul oltean.

100 de euro sau mustaţa
Bucătarul a confirmat doar pe jumătate: "Într-adevăr, a fost vorba de un pariu foarte, foarte simplu. Înainte de meciul cu Gaz Metan le-am zis secunzilor că simt că vom cîştiga, iar ei au spus: «Să te audă Dumnezeu! Dacă batem îţi dăm cîte 100 de euro, iar dacă pierdem îţi razi mustaţa». Din păcate, am pierdut, iar cînd am ajuns la Cluj pentru meciul cu CFR mi-am dat jos mustaţa. Eu îmi respect întotdeauna cuvîntul. Rasul în cap n-a avut însă legătură cu pariul. Pur şi simplu, aşa mi-a venit mie atunci. Am chemat masorul în cameră şi m-a tuns, ce i-o fi zis acesta lui Mititelu nu ştiu!".


"N-am avut tangenţe cu patronul Mititelu. O singură dată m-a chemat la el, m-a luat de halat şi mi-a zis: «Dacă mai vorbeşti rău de mine. te bag cu capu’-n tigaie şi te pun în portbagaj"
Mihai Avram, fost bucătar U Craiova

"Nea Piţi mă ajută cu bani"
Jamie Oliver în vesiunea oltenească a făcut şi cîteva dezvăluiri interesante: "N-am avut salariu cît am lucrat la Universitatea, am muncit din prietenia care mă leagă de Victor Piţurcă. Dacă vă spun ceva n-o să mă credeţi. Cînd s-au oprit gazele la cantonament am gătit acasă la mine mîncarea pentru echipă. L-am ajutat pe Victor Piţurcă, aşa cum şi dînsul m-a ajutat de atîtea ori. O mînă spală pe alta, cum se zice! Dacă am nevoie de 100 de milioane, nu se pune problema, domnul Piţurcă mi-i dă şi îmi spune să-i dau cînd pot".

Are vilă cu 10 camere
Bucătarul nu se teme de ziua de mîine. "Nu sînt un oarecare, am din ce să trăiesc. Stau în centrul Craiovei, GPS-ul arată kilometru zero unde am micuţa mea vilă, cu 10 camere. Sînt bucătar specialist, cu diploma luată pe vremea lui Ceauşescu. Am lucrat la OJT, la cîrciumi de cîrciumi, la Minerva. Frate-miu e stabilit în Anglia şi pot să plec oricînd acolo"


"Eu mă tund scurt, de obicei, fiindcă în bucătărie e foarte cald. Eram chel şi acum doi ani cînd am fost naş. Nu înţeleg de ce am devenit cuiul de la grenadă"
Mihai Avram, fost bucătar U Craiova

"Nu-i uşor să colaborezi cu Mititelu, crede că e singur pe lume. L-aş întreba, el de ce e chel, a pierdut la pariuri? Fiecare face ce vrea cu capul lui"
Mihai Avram, fost bucătar U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
radmih
radmih  •  16 Ianuarie 2011, 15:06

Ce jenant!!!Clubul e in situatia in care e,si astia se cearta pe bucatar si pe chelia lui!De aia n-are ursul coada!Dumnezeule,o sa ne revenim vreodata?Sper ca da,in ciuda tuturor frustratilor,fani ai altor echipe care jubileaza pe aici.

ioantarnavean
ioantarnavean  •  16 Ianuarie 2011, 14:54

MARE PACAT PENTRU SUPORTERII OLTENI.

tovili
tovili  •  16 Ianuarie 2011, 14:00

DACA RAMANEA LA STEAUA , FRAFUL SE ALEGEA.. GIGI, MAI POTI CONSTRUI O BISERICA DIN BANII ECONOMISITI..........

Vezi toate comentariile (12)
Comentează