FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Buchta după înfrîngerea cu CFR, 1-2: ”Am avut promisă o primă foarte mare pentru salvare, cum să vînd meciul?!”

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2015 17:47

Milos Buchta, portarul de 34 de ani al Rapidului vorbește despre greșelile din meciul de la Cluj și despre retrogradarea giuleștenilor.

-Milos, e adevărat că te-ai înțeles deja cu cei de la Mediaș?
-Nu, nu este nimic adevărat. Nu a fost nici o discuție.

-Dar te-ai văzut cu foștii colegi cînd au venit în București?
-Am fost să-i vizitez la hotel, dar e ceva normal după ce am jucat acolo cinci ani. Am rămas prieten cu ei, dar nu pot fi acuzat că m-aș fi dat la o parte în meciul cu CFR-ul. Niciodată nu m-am gîndit să pierd cu Rapid pentru a salva Mediașul.

-Cum comentezi greșeala de la primul gol cu CFR?
-Sunt dezamăgit că cineva a putut spune că am vîndut meciul. E normal să mai faci greșeli. Un exemplu e Stăncioiu, un portar foarte bun, care a avut un sezon excelent la Mureș, dar acum a primit ușor gol cu Gazul și cu Astra. S-a spus despre el că a vîndut meciul? Nu, pentru că în majoritatea meciurilor a făcut o treabă bună și a vrut să-și ajute echipa ca și mine.

-Consideri că tu ai dat totul pentru Rapid?
-Cu mine echipa a făcut 22 de puncte și sîntem pe locul 6 în retur. Pot să mă uit în ochii oricui și pot spune că eu am făcut tot ce am putut pentru salvare. Fiecare jucător a mai greșit, am cîștigat ca o echipa și sper că am pierdut ca o echipă. Eu sînt jucătorul Rapidului și nu aș fi vîndut meciul indiferent de echipă. Plus că aveam promisă o primă foarte bună pentru salvarea de la retrogradare.

-Ai mai rămîne în Giulești și în Liga a doua?
-Am avut planuri mari cu Rapid, pentru că mi-a plăcut foarte mult aici. Mie îmi pare rău că Rapidul a retrogradat, dar toți jucătorii care au participat în retur au făcut o treaba bună. S-au pierdut multe puncte în tur și asta a contat cel mai mult pentru retrogradare.Eu aș rămîne și în liga secundă, dar asta nu depinde doar de mine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
supereduardo10
supereduardo10  •  26 Mai 2015, 11:32

*** nu ai cum sa nu scorti primul gol cu Craiova cand esti la 30 cm de minge la un sut de la 25m..Cu CFR a fost penibil nici nu a ridicat mana iar sutul a fost relativ usor nu vre-o bomba sa zici ca nu a vazut...asta e fotbalul romanesc e plin de vanzatori.. Vedeti ce 11 m a primit gazul cu Astra sau FCSB cu Dinamo unde fundasii nu mai stiau ce sa faca ca sa faulteze mai clar in unghi si fara logica...Barboianu ala este caz penal sper sa-i scuture DNA ul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

928860000478598
Proca Cristian  •  26 Mai 2015, 08:50

buchta,lasa-ne tata ca ne-ai ingropat la cel putin 2 meciuri,ai luat niste goluri ca-n curtea scolii . Nu stiu dac-ai fost blat cu cfr,dar viitorul ne va spune...cand vei ajunge inapoi la medias...oricum ti-ai depasit atributiunile venind la RAPID...esti mult prea slab pentru clubul asta. Draghia merita sa apere poarta Rapidului !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Mai 2015, 03:17

AI RAMANE DOAR DACA ITI DA SALARIU MARE,DECI NU EXISTA ASA CEVA

Vezi toate comentariile (8)
Comentează