FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Buchta este pregătit să fie titular: "Punct şi de la capăt"

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2012 16:24

Cel mai bun portar din ancheta Gazetei în 2010, Milos Buchta, este pregătit să revină printre jucătorii importanţi din Liga I după o pauză de un an şi jumătate


Milos Buchta (31 de ani) a suferit o ruptură de ligamente la genunchi în prima etapă a sezonului trecut. A urmat o primă operaţie, urmată de momente de coşmar din cauza unei infecţii. S-a operat şi a doua oară, iar după un an şi jumătate de absenţă de pe teren spune că este pregătit să o ia de la capăt.

"Acum mă simt mult mai bine după perioada de pregătire pe care am făcut-o la Oţelul. Voi avea mult mai mult timp să-mi revin din toate punctele de vedere după cantonamentul din Antalya. Nu am apărat de un an şi jumătate, dar sînt foarte fericit să revin la Mediaş. Îmi doresc să o iau de la capăt şi să îmi cîştig un loc de titular", a explicat Buchta. Portarul medieşenilor spune că mai are două dorinţe pe care speră să şi le împlinească în acest an. "Sper să scap de accidentări şi îmi doresc foarte mult să cîştig cupa cu Gaz Metan. Viaţa de fotbalist este mult mai frumoasă atunci cînd obţii un trofeu", a concluzionat Buchta.

"Am urmărit foarte mult meciuri de pe margine şi sper ca de acum înainte să petrec mai mult timp pe teren"
Milos Buchta, portar Gaz Metan Mediaş

- 26 iulie 2010 a fost ultima dată în care Buchta s-a aflat pe terenul de joc
- 27 de meciuri a jucat Buchta pentru Gaz Metan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mediash
mediash  •  31 Ianuarie 2012, 13:16

Daca nu era Horoba la club si era Biro in locul lui acum era campioni !!

arcasul
arcasul  •  31 Ianuarie 2012, 09:13

Buchta este intradevar unul dintre cei mai buni portari din liga 1, pacat de accidentarile suferite.Acum Gaz Metan are doi portari de valoare , v-a fi concurenta mare pe post , daca nu se accidenta Bud , nu pleca Hoban , Parvulescu si Eric aveam echipa de Europa Ligue , asa insa ne vom bate pentru locurile 10-12 . Bafta Gaz Metan.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează