FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Buchta: "Închid poarta cu Steaua" ;)

Milos Buchta, Buchta, Gaz Metan
Milos Buchta, Buchta, Gaz Metan

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Portarul Milos Buchta a revenit între buturi după accidentarea suferită etapa precedent şi a bifat cu CFR Cluj al treilea joc consecutiv fără gol primit în poarta Gazului.

"Eu nu joc pentru a realiza vreo serie foarte bună sau vreun record, pentru mine este foarte important ca echipa să cîştige. Meciul cu CFR Cluj nu a fost unul greu pentru mine deoarece am avut puţin de muncă, vreo două şuturi şi cam tot atîtea centrări.

Vom merge la Steaua după trei puncte, mai ales că nu joacă la ei mai mulţi titulari şi cred că acest aspect ne va avantaja. Voi face tot posibilul pentru a nu primi gol în jocul de duminică seară", a mărturisit Milos Buchta.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  19 Martie 2010, 15:22

Am avut incredere in Stoichita,prin faptul ca eu am crezut ca Lippi,aduce la antrenamente ,tactici si chesti dar vad k nu e asa...nu poti castiga un meci vorbind cu Jiji la tel..trebuie neaparat indepart Becali si Stoichita,nu credeam k o sa zic asta..mai avem doar o speranta,aceea de a crede in jucatori!!!

 •  19 Martie 2010, 11:51

hai gazu !!!!!!! bate pe steua cu 3-0 !!!!!!

gazistu
gazistu  •  19 Martie 2010, 11:38

steaua nu mai sperie pe nime.. cum a jukat pe dinamo, cred ca si ultima clasata alba iulia avea cel putin 2-3 OCAZZII la poarta lui dinnamo...insa steaua nimik,, incredibil... orikum nu e o surpirza daca nu luam gol de la steaua.. sa nu uitam ca noi in 5 etape am luat 1 singur gol.. cei drept si 4 meciuri am terminat 0-0, dar am luat 1 gol in 5 etape, e totusi ceva...STEAUA PE DINAMO = CATASTROFA, HALAL ECHIPA..RESPEKT BUCHTA = MARE PORTAR...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează