FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Buchta se operează din nou la genunchiul stîng

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2011 00:00

După ce a ratat prima parte a sezonului competițional din cauza unor probleme la genunchiul stîng, care au necesitat la finalul anului trecut și o intervenție chirurgicală, portarul ceh Milos Buhcta este urmărit în continuare de un ghinion teribil.

Aflat în stagiul de pregătire de la Sovata,goalkeeperul medieșean a resimțit în urmă cu două zile dureri la picior iar ieri a efectuat un control medical amănunțit la doctorul Anghelescu în București.

Vedictul medicilor a fost clar: Buchta se va întoarce pe masa de operație.

"Este programat pe data de 27 ianuarie la o nouă operație. Nu este ceva foarte grav",a declarat Ioan Horoba,directorul general al Gazului Metan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  22 Ianuarie 2011, 13:18

ce ghinion pot avea baietii astia: si milos si zarko :(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează