FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ E NOUA CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI!

Bud: "Acum doi ani eram în liga a doua, acum o să joc în Ligă. Vreau Realul!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Atacantul CFR-ului Cristi Bud spune că nu s-ar fi aşteptat să devină campion după numai jumătate de sezon în Gruia.

"Acum doi ani eram în Liga a II-a, acum un sezon jucam pentru evitarea retrogradării, acum visez că voi juca în Liga Campionilor. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat, e o performanţă incredibilă la care am ajuns.

Sînt suporterul lui Real Madrid şi vreau să jucăm contra lor, am auzit că şi băieţii tot împotriva lor ar fi vrut să evolueze",  a explicat Bud.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  16 Mai 2010, 08:13

Completare la comentariul de mai sus in care am fost cenzurat pentru ca am afirmat ca fotbalistii romani sunt niste C**R**E**T**I**N**I si lipsiti de profesionalism care nu viseaza la performanta ci doar sa cerseasca tricourile lui Ronaldo, Iguain si Casillias, stiind foarte bine ca jucind cu Realul or sa primeasca 100 de goluri... Atita P*R*O*S*T*I*E si INCOMPETENTA nu poate sa-mi provoace decit S**C**I**R**B**A... MARE S**C**I**R**B**A...

 •  16 Mai 2010, 08:03

Bud: "vreau Realul"..... O ASEMENEA AFIRMATIE DOVEDESTE INCA O DATA CIT DE CRETINI SI LIPSITI DE PROFESIONALISM POT FI FOTBALISTII ROMANI... EI NU POT NICI SA STEA IN GHETE SI VOR 'REALUL'... Niste fotbalisti care isi doresc, cit de cit, sa faca performanta in Liga Campionilor, ar trebui sa spuna ceva de genul "speram sa nu intilnim cele mai puternice echipe... poate in asa ne suride si noua norocul si ne pomenim pe locul doi in grupa..." Dar CRETINII nu pot gindi asa.

 •  15 Mai 2010, 23:16

Tare va mai roade, cu asta râmîneti, pregatiti-va sa-l sustine-ti în curînd la nationala. HAI CFR

Vezi toate comentariile (9)
Comentează