FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bud: "Mandorlini are ceva cu mine! Sînt foarte trist, visam la meciurile din Ligă"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2010 00:00

Atacantul CFR-ului Cristi Bud se declară nemulţumit de faptul că nu a prins lista UEFA şi spune că nu înţelege atitudinea tehnicianului Andrea Mandorlini în ceea ce-l priveşte.

"Traversez nişte clipe de coşmar, nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat. Am marcat goluri anul trecut, mi-am ajutat echipa să câştige campionatul, eram unul dintre oamenii de bază ai echipei şi uite în ce situaţie am ajuns. Sunt foarte trist, nu am cum să ascund asta, visam cu ochii deschişi la meciurile din Ligă.

Nu pot să spun că m-am certat eu cu Mandorlini. Recunosc, am avut nişte discuţii la un moment dat, dar nu a fost vorba de ceartă. Sigur are ceva cu mine. Eu nu am absolut nimic cu el, l-am respectat şi îl respect în continuare, dar el are ceva cu mine. Pur şi simplu cred că nu-i place de mine şi de asta m-a lăsat pe dinafară. Ce mai pot să fac eu acum?", a spus Bud în Adevărul.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (25)
secliviu
secliviu  •  02 Septembrie 2010, 20:16

mai marabona sau cum iti zici, tare multe stii tu despre Bud, care ne-a scos din CAT anu trecut, tine minte de la mine ,Traore seu Bielanovici si daca dorm seara de la ora 6, nu au valoarea lui Cristi Bud, e o mare gregala si o mare nedreptate ce i se intampla omului asta....... bine ca sunt pe lista toti macaronari adusi de mandorlini , care sau dost refuyati in italia la echipe de puton........

bending_unit
bending_unit  •  02 Septembrie 2010, 20:12

@silvercloud "bud a fost salvator in momente critice, unui jucator ca el ar fi trebuit sa i se dea speranta, mai ales ca cfr sunt in picaj." tu incepi cu finalul? oricum dupa un subiect asa de slabut, sper sa dormi linistit.

silvercloud
silvercloud  •  02 Septembrie 2010, 18:52

@bending_unit : ce chestie, mi-erai chiar simpatic si tu tragi cu carabina dupa mine... Mai baiatule, uite aici ce scrii tu: "din pacate, anul asta, cfr se bate pt locul 6, pe care sper sa-l ia otelul galati :D "... ai vrut sa faci si tu o glumitza si atat ai putut!! O sa-mi dai tu lectii de limba romana cand o sa incepi o propozitie cu litera mare! Pana atunci, iti urez succes atat tie cat si Stelei, pentru binele fotbalului romanesc!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează