FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 0-1

Budescu surprinde pe toată lumea: "Suporterii lui Dinamo m-au făcut să mă simt fotbalist"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2015 20:35

Constantin Budescu a fost încîntat de atmosfera creată de dinamoviști la meciul cîștigat de Astra cu 1-0.

"Te simți bine acolo sus, dar important e să terminăm la finalul campionatului acolo. A doua parte am făcut-o mai bună. Suporterii lui Dinamo au demonstrat încă o dată că au o galerie frumoasă și nu pot decît să le mulțumesc că așa pot și eu să mă simt fotbalist.

Dacă voi fi convocat la națională, voi veni cu cea mai mare plăcere. Cei de la Ludogoreț n-au vorbit cu mine, probabil au luat legătura cu cei de la club", a spus Budescu la Digisport.

"PUTEM CÎȘTIGA TITLUL"

Teixeira, marcatorul golului, consideră că Astra poate cuceri titlul de campioană: "Obiectivul nostru azi a fost să cîștigăm. Cred că e un rezultat meritat. Golul marcat azi înseamnă mult pentru mine. Au fost 6 săptămîni în care am stat departe de teren.

A fost o atmosferă foarte frumoasă, păcat că nu avem mai multe meciuri cu asemenea suporteri. Astra are echipă și are jucători de calitate care se pot bate la titlu. Avem forța necesară de a cîștiga titlul".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Octombrie 2015, 22:16
Postat de robert1205 pe 03 Octombrie 2015, 22:07

Dinamo are nevoie de un jucator ca Budescu, Enache, Alibec.

Dinamo are nevoie de un jucator care sa limpezeasca jocul la mijlocul terenului ! Nu stiu de ce nu a jucat azi Palic ?

kurisuchian
kurisuchian  •  03 Octombrie 2015, 21:22

Nu e nimic surprinzător ca un jucător să se bucure de faptul că joacă pe un stadion plin. Bravo lui, ar trebui să fie luat de exemplu și nu ca ceva incredibil.

mihai231
mihai231  •  03 Octombrie 2015, 21:19

RESPECT....BUDESCU..!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează